WEBINAR OM GOD ERGONOMI HJEMMEARBEJDSPLADSEN

Vicuras tilbyder nu webinarer om god ergonomi på hjemmearbejdspladser til alle vores kunder og deres medarbejdere, der arbejder helt eller delvist hjemmefra


Skal virksomhedens arbejdsmiljø også være godt og sundt på medarbejdernes hjemmearbejdspladser?

I disse tider arbejder mange hjemmefra. Det kan dog være svært at finde en ergonomisk korrekt arbejdsstilling ved hjemmearbejde, hvilket kan medføre smerter og ømheder i nakke, skuldre, ryg og arme. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og vaner medfører ligeledes lav koncentration og energi. Med vores webinar Ergoterapeutens tips til hjemmearbejdspladsen vil medarbejderne blive grundigt vejledt til en ergonomisk korrekt hjemmearbejdsstation, og ligeledes få bevidsthed og viden om, hvorfor det er vigtigt at have fokus på ergonomi.

Vores ergoterapeut vil blandt andet vejlede i indretning af hjemmearbejdspladsen og indstilling af udstyr og inventar, arbejds- og variationsstillinger i løbet af dagen samt styrke- og strækøvelser. Medarbejderne vil opleve at webinaret er med til at forebygge og afværge smerter, og at arbejdsmiljøet derhjemme forbedres markant. Webinaret varer 45 minutter inkl. spørgsmål fra medarbejderne. Op til 50 medarbejdere har mulighed for at deltage.

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail