Dedikeret Kundeansvarlig søges til Vicuras

Vicuras søger lige nu en dedikeret kundeansvarlig til at varetage en større kundeportefølje med fokus på levering og vækst af sundhedsordninger til danske virksomheder på tværs af landet.

Om stillingen

Vicuras er i stor vækst, og med den nuværende pipeline og vores eksisterende kundeportefølje har vi brug for en ekstra kundeansvarlig til at indgå i vores kundeteam.

Vicuras har en klar ambition om at være branchens bedste leverandør inden for sundhedsordninger og som led i realiseringen af denne ambition søger vi en kundeansvarlig, som kan overtage en større kundeportefølje med fokus på Vestdanmark.

Som kundeansvarlig vil din vigtigste opgave være at pleje kunderelationer, sikre høj kundetilfredshed, høj service og at vækste omsætningen.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Kontakt og opfølgning med kunder
 • Kundebesøg
 • Håndtering af tilmeldingskampagner i forbindelse med fornyelse af bruttolønsordninger
 • Implementering af nye kunder i tæt samarbejde med HR og Drift
 • Forberedelse og afholdelse af introduktionsdage hos eksisterende og nye kunder
 • Gennemførelse af tilfredshedsundersøgelser
 • Rapportering til, og afholdelse af, årlige statusmøder med kunder
 • Opbygning og udvikling af kunderelationer
 • Mersalg til kunder og deres medarbejdere
 • Opdatering og vedligehold af data i CRM-system
 • Forskellige drifts- og administrative opgaver

Da din kundeportefølje vil inkludere en del virksomheder med hovedkontor i Vestdanmark, forventes det, at der afholdes møder 1-2 dage om ugen i Jylland. Omfanget kan variere over året.

Vicuras er en lille organisation, hvorfor det ligeledes forventes, at du er klar til at hjælpe med opgaver, som ikke står i direkte relation til funktionen. Direkte, opsøgende salg til nye kunder er som udgangspunktet ikke en del af jobbeskrivelsen, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med, lysten og evnerne til sådanne opgaver over tid.

Hvem er du?

Du har en videregående uddannelse med fokus på kunderelationer, salg og kundeservice. Du kommer gerne fra en stilling, hvor du har 3-5 års erfaring indenfor fastholdelse og vedligeholdelse af kunder. Derudover formår du at se fremad og sætte dig ind i Vicuras i forhold til vores forskellige kunder og vores drift med et strategisk og stærkt overblik, og du ønsker at gøre en forskel ved at yde den bedst mulige service.

Du er kommunikativt stærk, både mundtligt og på skrift, og har en stor forståelse af, hvordan du fremstår bedst muligt i forskellige situationer.

Som person har du et højt humør, og du er hjælpsom, og det er helt naturligt for dig at være en god holdspiller.

Stillingen ønskes besat af en kandidat, der i meget høj grad er proaktiv og selvkørende, og som tager del i at sikre den fortsatte udvikling af Vicuras’ kundeportefølje, men som samtidig er i stand til at samarbejde med resten af teamet og tage imod gode råd og vejledning fra dine erfarne kollegaer.

Herudover:

 • Er du fortrolig med hele Microsoft-pakken
 • Kendskab til Microsoft Dynamics er en fordel
 • Kørekort er et krav

Vi tilbyder

Som vores nye kollega bliver du en del af et energisk og uformelt team. Vi holder til i nye lokaler i starten af Amager, og kontoret består af 12 dygtige medarbejdere i tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Du vil indgå i et velfungerende kundeteam, hvor du bliver en ud af to fuldtids kundeansvarlige.

Vicuras er en virksomhed i vækst, og du vil derfor få mulighed for at bidrage med input til produktudvikling og digitalisering af arbejdsgange.

Vi tilbyder egen kundeportefølje, løn efter kvalifikationer og bonusaftale.

Stillingen ønskes besat 1. september.

Om Vicuras

Vicuras vil være det foretrukne valg som leverandør af sundheds-/behandlingsordninger herunder massage til virksomheder i Danmark. En strategisk målsætning som tager afsæt i en klar vision om, at vi vil være de bedste til at fremme sundheden på de danske arbejdspladser.

Vicuras betyder pleje og omsorg for livet. Og det er netop, hvad vi tilbyder vores kunder og deres medarbejdere. Med behandlingsordninger til alle typer virksomheder i hele Danmark arbejder vi hver dag på at være en aktiv bidragsyder til et markant forbedret arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne.

Vicuras er i stor vækst og har på nuværende tidspunkt +100 kunder og +110 sundhedsfremmende behandlere. Et antal som vi forventer vil stige minimum to-tredobbelt i de kommende år.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du vil være en del af vores dynamiske arbejdsplads, så send venligst din ansøgning med dit CV og alle relevante bilag via linket ”Søg jobbet online”. Vi afholder løbende samtaler.

Du er velkommen til at kontakte Nicoline Mehlbye Tardini på telefon: 2688 8253 eller på mail:
nicoline@vicuras.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgningsfrist: 24. juli 2020.

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail