AMBITIØS SÆLGER TIL VICURAS 

Er du vores nye ambitiøse men samtidig ydmyge salgskollega i Vicuras? Vicuras søger lige nu en dedikeret sælger, der med ansvaret for størstedelen af vores salg, skal bistå Vicuras i den fortsatte vækst. Dokumenteret erfaring med B2B salg er nødvendigt 

 

OM STILLINGEN 

Til den nyoprettede stilling, vil du som sælger i Vicuras få et stort og selvstændigt ansvar for at sikre, at Vicuras fortsætter sin høje vækst og kundetilgangDu vil med reference til- og i tæt samarbejde med vores administrerende direktør blive ansvarlig for salg til private- og offentlige danske virksomheder.  

 

Stillingen handler i al sin væsentlighed om at etablere nye kundeforhold til Vicuras, herunder med fokus på top 300 virksomheder i Danmark. Salget sker til virksomheder i hele Danmark, hvorfor du skal forvente at opsøge kunder i Jylland og på Fyn flere dage om måneden (forventeligt 4-6 dage). Du vil modtage en grundig træning i Vicuras ydelser, og allerede fra første dag overtage ansvaret for en lang række leads, som skal bearbejdes. Når du har gennemført et salg og etableret et nyt kundeforhold, vil du skulle overdrage kunden til vores kundeteam, som håndterer den videre implementering.  

 

Vicuras er en mindre organisation, hvorfor det ligeledes forventes, at du er klar til at hjælpe med opgaver, som ikke står i direkte relation til salgsfunktionen 

 

HVEM ER DU? 

Vi søger en ny kollega som, med Vicuras ydelser, ønsker at være med til at gøre en forskel hos danske arbejdspladser. Du har et højt drive og motiveres af, at skabe holdbare og langsigtede resultater.  

 

Du er dygtig til at arbejde selvstændig, og du forstår at sætte dig ind i kundens behov ligesom du altid har en ydmyg tilgang til kunden og dit ansvar som helhed. Du er en tillidsvækkende sælger, som værdsætter en god relation under salgsmøder og forhandling og du møder altid potentielle kunder med en venlig og ydmyg attitude. 

 

Du formår at se fremad og sætte dig ind i Vicuras, hvor du med høj proaktivitet og i samarbejde med vores marketing team og administrerende direktør, formår at drive Vicuras salg frem. Du er kommunikativt stærk både mundtligt og på skrift og har en stor forståelse af, hvordan du fremstår bedst muligt i relation til forskellige kommunikations sammenhænge. Du er struktureret og trives ikke med uorden.  

 

Du er vant til at arbejde med CRM-systemer, og du er fortrolig med Microsoft Office ligesom du har nemt ved at sætte dig ind i nye softwareprogrammer og styresystemer. Erfaring med Microsoft Dynamic er en klar fordel.  

 

Dit uddannelsesniveau er ikke afgørende, men du skal kunne dokumentere en solid erfaring med salg til B2B segmentet. Stillingen ønskes besat af en kandidat der i høj grad er proaktiv og selvkørende, og som tager det nødvendige ansvar for at sikre, at Vicuras indenfor de næste 5 år er markedsledende indenfor segmentet.  

 

VI TILBYDER 

Som vores nye kollega, bliver du en del af et energisk og uformelt team. Vi holder til i nye lokaler Holmbladsgade på Amager, og kontoret består af tolv dygtige medarbejdere i tæt og tillidsfuldt samarbejde hvor vi sætter pris på, at arbejde og vækste som et team med respekt for hinanden og Vicuras værdier 

 

Du tilbydes en stilling, hvor du med reference til– og i tæt samarbejde med vores administrerende direktør, i høj grad får mulighed for at påvirke og drive Vicuras ind i den næste fase. 

 

Stillingen er umiddelbart på fuldtid, men vi er åbne overfor andre fleksible løsninger. Lønpakke vil være efter kvalifikationer, og provisionsbetaling vil udgøre en væsentlig del af lønpakken. Kantineordning, sundhedsforsikring og en række supplerende goder indgår i lønpakken. 

 

Der vil om nødvendigt blive stillet en bil til rådighed i salgsøjemed. Ansættelsesstart vil være hurtigst muligt – Ideelt set fra april 2020, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.  

 

OM VICURAS 

Vicuras vil være det foretrukne valg som leverandør af sundheds-/behandlingsordninger i Danmark. En strategisk målsætning, som tager afsæt i en klar vision om, at vi vil være de bedste til at fremme sundheden på de danske arbejdspladser.  

 

Vicuras betyder pleje og omsorg for livet. Og det er netop hvad vi tilbyder vores kunder og deres medarbejdere. Med behandlingsordninger til alle typer virksomheder i hele Danmark, arbejder vi hver dag på at være en aktiv bidragsyder til et markant forbedret arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne.  

 

Vicuras er i stor vækst, og har på nuværende tidspunkt knapt 120 kunder samt 100 sundhedsfremmende behandlere. Et antal som vi forventer vil stige minimum to-tredobbelt i de kommende år.  

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG? 

Hvis du vil være en del af vores dynamiske arbejdsplads, så send hurtigst muligt din ansøgning med CV samt alle relevante bilag til job@vicuras.dk. Vi afholder løbende samtaler. Du er velkommen til at kontakte administrerende direktør, Jakob Ørnskov, på telefon: 7060 2400 eller på mail: jakob@vicuras.dk, hvis du vil vide mere om stillingen. 

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail