Skal du være en del af Vicuras
behandler team?

Vi søger altid dygtige behandlere og modtager med glæde ansøgninger uagtet din lokation og en evt. opstartsdato. Vi søger både massører, ergoterapeuter, zoneterapeuter, fysioterapeuter mm.

Mission
Vicuras har en mission om at øge trivsel, sundhed og livskvalitet på de danske arbejdspladser. Dette gør vi ved at tilbyde sundhedsordninger i form af massage, ergonomi, fysioterapi, zoneterapi og APV.

Vi vil have de bedste
I vores arbejde med at fremme sundheden på de danske arbejds- pladser er vi altid på udkig efter dygtige og ansvarsbevidste massører, ergoterapeuter og andre alternative behandlere over hele landet.

Eftertragtet arbejdsplads
Vores medarbejdere er vores vigtig- ste ressource, og vi har en meget klar målsætning om at være ”branchens mest eftertragtede arbejdsplads”. Hos Vicuras er trivslen hos vores medarbejdere ligeså vigtig som ude på de danske arbejdspladser.

Det siger dine kollegaer:

Vicuras har en agenda om, at gøre Danmark til en sundere nation ved hjælp af sundhedsordninger og dette kan man ikke sige andet end, at de gør ekstremt godt. Udover at tænke på de danske arbejdspladser har de en HR og Administration, som tager sig af deres medarbejdere, ikke kun igennem samvær, men også i deres fleksibilitet til at få din hverdag til at passe sammen.
Sharokh, Behandler for Vicuras
Vicuras er helt klart det sted, som har en professionalisme, som mange andre ikke formår at opretholde. Samtidig yder de en super service for både deres kunder og ansatte. Det energiske og fantastiske team på kontoret og mine dygtige behandler kollegaer gør, at jeg er stolt af at fortælle, at jeg arbejder i Vicuras og er en del af teamet. Vicuras tilbyder ”pleje og omsorg for livet” – Vicuras tilbyder meget mere end det.
Regin, Behandler for Vicuras
Jeg føler mig meget privilegeret over at være en del af Vicuras. Lige fra første dag. Det er som om, at jeg altid har været en del af virksomheden. Det er takket være dygtige, kompetente og ikke mindst søde arbejdsgivere. De forstår at værdsætte en, og så er de meget betænksomme. Sender blomster på fødselsdagen eller SMS’er når ens barn er indlagt på sygehus. Hurtig respons på stort som småt. Super god arbejdsplads!
Louise, Behandler for Vicuras
Jeg elsker at arbejde for Vicuras, da jeg synes, det er et reelt og anstændigt firma med ambitioner. Jeg har arbejdet for Vicuras i et års tid, og har været glad for hver eneste time. Hos Vicuras kan vi snakke lige ud af posen, der er gensidig respekt for hinandens arbejde og der er højt til loftet. Derudover giver de mig frihed til at give den behandling, jeg føler må være bedst. Vicuras tager sig af alt det administrative – jeg skal blot medbringe mit talent og gode humør!
Nina, Behandler for Vicuras

Derfor skal du vælge Vicuras

Du skal gå glad på arbejde

Som sagt, er vores behandlere vores vigtigste aktiv, og derfor er det essentielt for os, at alle vores behandlere går glade på arbejde. Hvad enten du arbejder ude hos vores kunder eller på vores hovedkontor, så skal arbejdsmiljøet være helt i top.

Vi tilbyder dig følgende:

  • Faste vagter hos faste virksomheder
  • Fokus på den enkelte behandlers behov og ønsker
  • Efteruddannelse i samarbejde med hhv. Gunna Højgaard (Massageskolen) og Jannie Arvad (Dansk Akademi for Kropsterapi)
  • Sociale og faglige arrangementer
  • Håndtering af al administration samt inventar i virksomhederne (inkl. briks, linned, olier, lagner etc.)
  • Attraktive ansættelses- og lønvilkår