Et personalegode uden omkostninger for virksomheden

Vicuras leverer altid en kvalitetsydelse, til konkurrencedygtige priser. Omsorg og pleje af medarbejdernes velbefindende er omdrejningspunktet hos Vicuras, og vi mener derfor, at alle danske medarbejdere, skal have mulighed for at aftage massagebehandlinger til konkurrencedygtige priser.

Da vores kunders behov og ønsker ofte varierer meget, er Vicuras’ løsninger naturligvis tilpasset den enkelte kunde. Fælles for alle løsninger er dog, at et samarbejde omfatter et minimum af administration for Vicuras’ kunder.

Vicuras har i realiteten alene behov for en kontaktperson, og et behandlerrum. Herfra håndterer vi alle praktiske og administrationsmæssige opgaver.

Hvordan Afregnes En Massageordning?

Der er flere måder hvorpå en massageordning kan afregnes. Væsentlig er dog, at en massageordning ikke behøver at medføre omkostninger for jeres virksomhed. Mulighederne er følgende:

personalegoder vicuras

Bruttolønsordning

En massageordning fra Vicuras kan etableres som en bruttolønsordning, hvorved medarbejderen betaler sine behandlinger over sin bruttoløn. Medarbejderen ”sparer” dermed sin skatteprocent, idet betalingen sker inden skatten beregnes. Bruttolønsordninger er den mest anvendte afregningsform, idet den ikke medfører omkostninger for virksomheden.

personalegoder vicuras

50/50 ordning

En massageordning fra Vicuras kan etableres som en ordning, hvor medarbejderen og virksomheden deler omkostningen. Virksomheden kan have et ønske om at bidrage økonomisk, mest anvendte er 50/50. Medarbejderne kan også i denne ordning lade sine omkostninger indgå som en bruttolønsordning, hvorved medarbejderen ”sparer” sin skatteprocent.

personalegode vicuras

100% Personalegode

Som personalegode og indregnet i driftsregnskabet, hvilket er 100% fradragsberettiget for virksomheden.

Kontakt Vicuras