Den helt rigtige sundhedsfremmende ydelse

En massageordning fra Vicuras har store fordele. I starten af september blev Analyse Helse distribueret med dagbladet Børsen, og heri blev der bragt en spændende artikel om medarbejdertrivslen hos Dustin, og hvilken værdi de rigtige sundhedsfremmende ydelser tilfører virksomheden. Massageordningen hos Dustin startede i januar og opererer som en in-house løsning, hvor Vicuras har et fast behandlingsrum ude på arbejdspladsen. Og massageordningens har bestemt været en succes.

“For at minde om tilbuddet skriver Dustins danske HR-ansvarlige ud, når de kommer i huset. Nu behøver hun dog næsten ikke minde om det mere – medarbejderne er blevet så gode til selv at opsøge det.”    Morten Jakobi Nielsen, VP for Group People Development hos Dustin.

Massageordning som personalegode

Morten Jakobi Nielsen, VP for Group Development hos Dustin, udtaler yderligere, at det var en selvfølge for dem at udvide med massageordningen, fordi de rigtige ydelser er dem, som stimulerer det hele menneske og modsvarer medarbejdernes behov – inden de har udviklet sig til kritiske problemer. Og det må siges, at en massageordning gør netop dette.

Hos Vicuras fokuserer en massageordning på forebyggelse og afhjælpning af eventuelle skader og gener. Det er et enestående personalegode, der bidrager markant til virksomhedens trivsel. Udover afhjælpning af fysiske skader, er massage også et godt afbræk fra hverdagen, og medarbejderne vil opleve, at de kommer tilbage med fornyet energi og motivation. Og med glade og sunde medarbejdere kommer en øget produktivitet.

“Er der medarbejdere, der lige har brug for at komme en halv time væk fra arbejde og få lindrende eller afslappende massage for at blive løsnet op og få balance og overskud, så synes jeg jo, at det er en super tilføjelse.” Morten Jakobi Nielsen, VP for Group Development hos Dustin

Sundhedsordninger boomer

Det er ikke længere vigtigst for virksomheder at have flest kunder. Nu handler det også om at have de bedste medarbejdere. En stigende fokus på investering i medarbejdernes trivsel, har nemlig affødt en selvstændig industri i rivende udvikling. Der udvikles og udvides som aldrig før og sundhedsordninger kommer i mange størrelser og former. Hos Vicuras er fleksibilitet vigtigt. Alle virksomheder, trods størrelse og type, skal have mulighed for sundhed og medarbejdertrivsel. Det er samtidigt vigtigt, at det er så nemt som overhovedet muligt for virksomheden og medarbejderne, hvorfor en sundhedsordning fra Vicuras altid er ligmed et minimum af administration.

Vil du læse mere om vores ydelser?

Massageordning

Ergonomi 

Arbejdspladsvurdering

Sundhedsprofiler

Vicuras Select – sundhedsordninger til mindre virksomheder

 

 

Læs hele den spændende artikel her