Skab nye vaner og sæt gang i motivationen med Sundhedsprofiler fra Vicuras

Virksomhedens vigtigste aktiv er dens medarbejdere, og det er derfor vigtigt at investere i at have sunde medarbejdere, eller medarbejdere der som minimum er beviste om deres sundhedstilstand. Et større fokus på medarbejdernes individuelle sundhed, vil kunne mærkes på virksomhedens produktivitet, ligesom sygefraværet i de fleste tilfælde falder, når Sundhedsprofiler tilbydes til virksomhedens medarbejdere.

En Sundhedsprofil fra Vicuras sætter fokus på den enkelte medarbejders sundhed og trivsel. Sundhedsprofilerne forstærker den enkelte medarbejders motivation til at forbedre sin sundhed og generelle livsstil. En Sundhedsprofil indeholder som minimum et tjek af den enkelte medarbejders fysiske-, mentale og sociale sundhed.

Vicuras personlige Sundhedsprofil

En Sundhedsprofil fra Vicuras sætter fokus på den enkeltes medarbejderes sundhedstilstand. Den enkeltes medarbejder får igennem personlige samtaler, målinger og tests, kortlagt sin aktuelle sundhedstilstand. Vicuras’ sundhedskonsulenter skaber via dialog og vejledning, motivation til at medarbejderen sætter sin egen sundhed i fokus. Vicuras fokuserer ikke alene på medarbejderens aktuelle sundhedstilstand, men fokuserer i højere grad på at ændre medarbejderens vaner, så medarbejderen her opnår et større fokus.

En Sundhedsprofil fra Vicuras er en unik måde at få viden om sin sundhedstilstand. Sundhedsprofilen skaber ligeledes motivation til at fastlægge konkrete målsætninger. En Sundhedsprofil fra Vicuras indeholder:

 • Trivselsdialog og spørgeskema om fysisk, psykisk og generel sundhed
 • Fysiologiske kropsmålinger, herunder:
  • Ydre og indre fedtprocent
  • Væskebalance
  • Muskelmasse
  • Kondital
  • Optimalt kalorieindtag
  • Målinger af arme, ben, mave og talje
 • Personlig motivationssamtale. Med afsæt i trivselsdialogen og de fysiologiske målinger udarbejdes en handlingsplan med individuelle og realistiske målsætninger for medarbejderen, herunder vejledning til kost og træning
 • Hotline. Medarbejderen har adgang til to årlige e-mail konsultationer, hvor fagspecialisten kan kontaktes for relavante spørgsmål og inspiration til de fastlagte målsætninger.
 • Opfølgningsdialog. Med en sundhedsprofil til medarbejderen er Vicuras med hele vejen. Vores fagspecialsit holder derfor et opfølgende møde efter seks-otte måneder og tjekker op på fremgangen og hjælper medarbejderen med at fastholde motivationen til at blive den bedste udgave af sig selv.

Vicuras håndterer alle processer og giver jeres medarbejdere gode redskaber til at forbedre deres sundhed og livsstil. Ved at kortlægge sundheden for virksomhedens medarbejdere, opnår virksomheden et større fokus på virksomhedens sundhedsfremmende aktiviteter.

Sundhedsprofilerne udføres på jeres arbejdsplads.

Spørgsmål og svar om Sundhedsprofiler

Vicuras tilpasser i stor udstrækning vores Sundhedsprofiler efter jeres ønsker og behov.
Vi anbefaler altid, at Sundhedsprofilerne følges op med konkrete træningsforløb, hvor Vicuras’ personlige trænere hjælper virksomhedens medarbejdere videre i forløbet. Træningen kan udføres som hold- eller individuel træning.
Svaret er kort: Sundere medarbejdere, som får et større fokus på deres individuelle sundhed og velbefindende.

Prisen afhænger af flere faktorer, herunder specielt hvilken metode som virksomheden ønsker. Vicuras fokuserer i høj grad på at forlænge effekten af Sundhedsprofilerne, hvorfor vi altid anbefaler et efterfølgende forløb som indeholder opfølgning og fysiske aktiviteter.
Vicuras udarbejder et konkret tilbud, så i kender den nøjagtige omkostning for virksomheden. Priserne er altid konkurrencedygtige.
Vicuras starter med at forventningsafstemme og udarbejde et tilbud til virksomheden. Tilbuddet indeholder en tydelig beskrivelse af, hvad arbejdet indeholder. Når tilbuddet accepteres aftales der nærmere omkring op start og det konkrete forløb. Herefter påbegynder Vicuras’ sundhedskonsulenter arbejdet med den enkelte medarbejder. Når Sundhedsprofilerne er udarbejdet, og medarbejderen har fået sine konkrete målsætninger, er det medarbejderes ”pligt” at føre målsætninger ud i livet. Vicuras afholder opfølgende samtaler med medarbejderen efter ca. 6 måneder, hvor medarbejderens sundhedstilstand igen gennemgås.

Vil du maksimere sundheden og motivationen blandt medarbejderne?

Kontakt os på info@vicuras.dk eller på telefon 35 128 126 og få et uforpligtende tilbud på sundhedsprofiler til medarbejderne.

Kontakt os