Ergonomisk vejledning på kontoret – bryd de dårlige arbejdsvaner

Med ergonomi på arbejdspladsen gør I op med dårlige arbejdsstillinger, sænker sygefraværet og sikrer et forbedret fysisk arbejdsmiljø

Ergonomisk vejledning for et forbedret fysisk arbejdsmiljø

Stillesiddende arbejde og dårlige arbejdsstillinger kan have stor betydning for medarbejdernes krop og sundhed. Fysisk inaktivitet og uhensigtsmæssige sidestillinger er blandt andet med til at øge sygefraværet og risikoen for gener og skader.

Med ergonomi på arbejdspladsen er der fokus på sammenspillet mellem den enkelte medarbejder og et godt ergonomisk arbejdsmiljø. Herved styrker I arbejdspladsen som helhed og skaber en sund og hensigtsmæssig hverdag for medarbejderne.

Beregn din virksomheds pris

vælg finansiering
Bruttolønsordning
Virksomhedsbetalt
angiv antal medarbejdere

10

angiv behandliner pr. år

5

95 kr.

Samlet pris for virksomheden Bliv kontaktet

Så nemt er ergonomisk vejledning på kontor

Indledende møde

Der afholdes et indledende møde, hvor behov og ønsker drøftes

Besøg

Ergoterapeuten udfører ergonomisk vejledning af 10-15 minutters varighed til tilmeldte medarbejdere

Vejledning

Efter gennemgangen modtager medarbejderen vejledning til en forbedret ergonomisk hverdag

Rapport

Virksomheden modtager en rapport med forslag til arbejdsmiljøet og individuelle anbefalinger

Tilmelding

Medarbejderne tilmelder sig til ergonomisk vejledning

Besøg

Vicuras' ergoterapeut møder op på den aftalte dag, og medarbejderne modtager ergonomisk vejledning

Optimeret

Medarbejdernes arbejdsstationer er optimeret og medarbejderne har fået gode råd og tips med på vejen

Udvalgte kunder

Vicuras samarbejder med en lang række virksomheder i Danmark, hvor vi hver dag yder vores services til virksomhedernes medarbejdere. Herunder ses et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med

Læs flere referencer

Formål og udførelse af ergonomisk vejledning

Ergonomisk vejledning udføres på virksomhedsadressen ved medarbejdernes arbejdsstation. Ergoterapeuten hjælper med at indstille arbejdsstationerne korrekt og hensigtsmæssigt samt vejleder medarbejderne i bedre arbejdsstillinger og arbejdsvaner. Ved selv at tage del i vejledningen, får medarbejderen selv evnerne til at ændre vaner og indgå i et sundere og stærkere arbejdsmiljø.

Efterfølgende vil virksomheden modtage en rapport med anbefalinger til den enkelte medarbejder samt eventuelle forbedringer til det generelle arbejdsmiljø. Herved vil ergonomi på arbejdspladsen ligeledes give virksomheden redskaber til et forbedret fysisk arbejdsmiljø.

Et stærkt fysisk arbejdsmiljø er for alle

Vicuras leverer ergonomisk vejledning til alle brancher. Der er naturligt forskel på, hvordan brancher er karakteriseret i forhold til dårlige arbejdsstillinger og fysisk arbejdsmiljø. Udover ensidigt stillesiddende arbejde, hvor medarbejderne sidder på kontor en hel arbejdsdag, kan tunge og akavede løft samt andet belastende aktivitet også være en del af medarbejdernes arbejdsdag.

Hos Vicuras bliver der taget højde for forskellige elementer af dårlige arbejdsstillinger og anden belastende aktivitet, hvorfor medarbejderne altid er sikret korrekt ergonomisk vejledning, der er tilpasset netop dem. Hos Vicuras er det ligeledes muligt at bestille akuttider.

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail