Få en bedre stilling med ergonomisk vejledning

Få bedre arbejdsstillinger med ergonomisk vejledning. Så bliver medarbejderne sundere og sygefraværet mindre.

Ergonomisk vejledning forbedrer arbejdsmiljøet

Dårlige arbejdsstillinger har stor indvirkning på medarbejdernes sundhed og mentale overskud. Meget stillesiddende arbejde, dårlige sidestillinger, tunge løft og andre dårlige vaner, kan give unødvendige skader og gener og øge sygefraværet.

Med ergonomisk vejledning fra Vicuras på arbejdspladsen kan I forebygge og forbedre arbejdsmiljøet, så alle får en sund arbejdsdag.

Vi tilbyder ergonomisk vejledning til medarbejdere i mange forskellige brancher, som alle har forskellige ergonomiske udfordringer. Fra kontor til produktions- og industrivirksomheder. Vi vejleder også medarbejdere, der har skader, oplever smerter eller andre gener.

Få et uforpligtende tilbud på ergonomi

Ergonomi - Page

Ergonomisk vejledning
til dig med smerter

Smerter opstår nemt på grund af dårlige arbejdsstillinger, som ikke bliver korrigeret. Det skyldes ofte en forkert indstillet arbejdsstation, og fordi medarbejderen ikke ændrer arbejdsstilling i løbet af dagen.

Smerterne rammer ofte håndled, skuldre, nakke og ryg. Mange oplever også spændingshovedpine. Sammen med en række andre gener og smerter, der typisk opstår på arbejdet.

Har medarbejderne ondt, er det helt afgørende at finde årsagen til smerterne, hvordan de er opstået, og hvordan vi kan afhjælpe dem, så de ikke får det værre.

Besøg af en ergoterapeut eller arbejdsmiljøkonsulent

Vicuras tilbyder besøg af en ergoterapeut eller arbejdsmiljøkonsulent, som kan finde årsagen til smerterne og rådgive om, hvordan medarbejderne kommer af med smerterne igen.

De får vejledning i gode arbejdsstillinger, korrekt indstilling af arbejdsstationen, indretning af hjemmearbejdspladsen og forebyggende øvelser. Besøget tager 45 minutter, og vi udarbejder efterfølgende en ergonomirapport med anbefalinger til, hvordan de kan forebygge smerterne og få en mere sund hverdag.

Kontakt os, så tager vi en snak om jeres arbejdsplads’ konkrete behov.

Læs også om vores online stretch of the week, hvor vi ugentligt guider medarbejderne til at komme op fra stolen og strække kroppen ud.

Vi tilbyder også ergonomisk vejledning på hjemmearbejdspladsen til de medarbejdere, som arbejder helt eller delvist hjemme.

"Hos Topdanmark Forsikring benytter vi med stor succes Vicuras som leverandør af
vores interne massageordning. Vicuras leverer til flere af vores lokationer i Danmark, og de håndterer administration og kontakt til vores medarbejdere."

Marianne Torp Granzow, HR-Konsulent

Så nemt får I ergonomisk vejledning på arbejdspladsen

Vicuras_ikon_sociale_arrangementer
Indledende møde

Vi holder et indledende møde, hvor vi sammen afklarer jeres arbejdsplads’ behov og ønsker.

Vicuras_ikon_fast_kontaktperson_og_fokus_på_den_enkelte
Besøg

Vores ergoterapeut vejleder alle tilmeldte medarbejdere ved deres arbejdsstationer.

Vicuras_ikon_introduktion
Vejledning

Medarbejderne får hver 10-15 minutters individuel vejledning og mulighed for at stille spørgsmål.

Vicuras_ikon_rapport
Rapport

Efter besøget modtager I en rapport med konkrete anbefalinger.

Ergonomisk vejledning
– hvorfor og hvordan

Vi udfører ergonomisk vejledning på jeres arbejdsplads. Direkte ved medarbejdernes arbejdsstationer.

Ergoterapeuten hjælper med at indstille arbejdsstationerne korrekt og hensigtsmæssigt og vejleder medarbejderne i, hvordan de får og fastholder nye gode arbejdsstillinger og arbejdsvaner.

Medarbejderne er aktive deltagere i vejledningen, så de selv er i stand til at fastholde de nye sunde vaner.

Efter vejledningen modtager I en rapport med anbefalinger til både den enkelte medarbejder og eventuelle anbefalinger til at forbedre jeres generelle arbejdsmiljø.

Alle har ret til godt arbejdsmiljø

Ergonomisk vejledning er for alle virksomheder. Store som små. Og i alle brancher. Der er selvfølgelig forskel på udfordringerne med arbejdsmiljøet.

Nogle har alt for meget stillesiddende arbejde. Andre har dårlige arbejdsstillinger eller foretager tunge og akavede løft eller andre fysisk belastende aktiviteter i hverdagen.

Hos Vicuras skræddersyr vi vores indsatser efter lige præcis jeres medarbejderes udfordringer. Vi sørger for, at hver enkelt medarbejder får ergonomisk vejledning, som er netop tilpasset ham eller hende. Så vi gør op med dårlige arbejdsstillinger og belastende aktiviteter. Og alle får et bedre arbejdsmiljø.

I kan altid bestille akuttider hos os, hvis det er nødvendigt.

Interesseret i online ergonomi?