Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen, chatfunktionen,
kontakt@vicuras.dk eller på telefon +45 7060 2400

Åbningstider: Mandag-torsdag 8.00 – 16.00 og fredag 8.00 – 15.00

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad end det er salg, HR relateret eller markedsføring kan du finde svar her. Se en oversigt over vores administrative medarbejdere nedenfor og kontakt den person, du søger.

Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, chatfunktionen, kontakt@vicuras.dk eller på telefon 70 60 24 00.

Åbningstider: Man-tors kl. 8.00 – 16.00. Fredag kl. 8.00-15.00

Her kan du se alle Vicuras' administrative medarbejdere.

Jakob Ørnskov

Jakob Ørnskov

Administrerende Direktør

Jakob er stifter og administrerende direktør i Vicuras selskaberne. Ring til Jakob, hvis du har spørgsmål til salg og Vicuras generelt. Hvis Jakob ikke er tilstede, så kan Nicoline eventuelt hjælpe i stedet.

Nicoline Mehlbye Tardini

Nicoline Mehlbye Tardini

Driftschef (COO)

Nicoline er driftschef (COO) hos Vicuras. Nicoline har det øverste ansvar for al drift, herunder vores mange kundeforhold, behandlingsordninger og medarbejdere.

Helene Marie Guise Wismann

Helene Marie Guise Wismann

Marketing & Kommunikations Manager

Helene er Marketing & Kommunikations Manager hos Vicuras. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at præsentere et samarbejde og/eller muligheder indenfor markedsføring, er Helene klar på en snak.

Louise Thomsen

Louise Thomsen

HR Chef

Louise er HR Chef i Vicuras. Louise har det overordnede ansvar for vores mere end 100 sundhedsfaglige behandlere i Danmark. Louise er i øjeblikket på barsel og vender tilbage primo 2020.

Lillian Trajkovic Andersen

Lillian Trajkovic Andersen

Kundeansvarlig

Lillian er kundeansvarlig hos Vicuras og har ansvaret for vores mange kundeforhold. Lillian er en haj til kunderelationer og hjælper hver dag vores mange kunder. Ring til Lillian, hvis du er kunde hos Vicuras eller for spørgsmål til salg.

Susie Hansen

Susie Hansen

Office Manager

Susie er Office Manager hos Vicuras. Susies opgaver er mange og det er typisk Susie, som du møder i telefonen, når du kontakter Vicuras. Susie er bindeled i mellem afdelingerne, og kan svare på alt mellem himmel og jord.

Jonas Jannik Vestdam

Jonas Jannik Vestdam

HR & Drifts Koordinator (Sjælland)

Jonas er HR & Drifts Koordinator hos Vicuras. Jonas er kontaktperson for alle vores medarbejdere på Sjælland. Jonas er kollegaen med det store overblik, og Jonas er altid parat til en snak, hvis du som behandler ønsker at arbejde hos Vicuras.

Julie Skovgaard Jakobsen

Julie Skovgaard Jakobsen

HR & Drifts Koordinator (Jylland & Fyn)

Julie er HR & Drifts Koordinator hos Vicuras. Julie er kontaktperson for alle vores medarbejdere i Jylland og på Fyn. Julie er kollegaen med det store overblik, og Julie er altid parat til en snak, hvis du som behandler ønsker at arbejde hos Vicuras.

Sol Jensen

Sol Jensen

HR & Drifts assistent

Sol er HR & Drifts Assistent hos Vicuras. Sol hjælper med både materialer til vores mange in-house klinikrum, vagtplanlægning og personalearrangementer.

Louise Lunde Pedersen

Louise Lunde Pedersen

HR & Drifts Assistent

Louise er HR & Drifts Assistent hos Vicuras. Louise hjælper med alt fra vagtplanlægning til personalearrangementer. Louise er lige nu på barsel og vender tilbage primo 2020.

Regin Jensen

Regin Jensen

Kvalitetssikring

Regin arbejder med kvalitetssikring i Vicuras. Regin udfører opgaver i forbindelse med rekruttering af nye sundhedsfaglige medarbejdere, og løbende kvalitetssikring af eksisterende medarbejdere.

Vibeke Kolding Søndergaard

Vibeke Kolding Søndergaard

Arbejdsmiljøkonsulent

Vibeke er arbejdsmiljøkonsulent i Vicuras. Vibeke er konsulent på ergonomiske vejledninger og arbejdspladsvurderinger hos vores mange kunder i Danmark.

Jeanette Thornberg

Jeanette Thornberg

Bogholder

Jeanette er bogholder hos Vicuras. Jeanette er ansvarlig for kreditor og debitor bogholderiet i alle Vicuras selskaber. Kontakt Jeanette, hvis du har spørgsmål til betalinger eller andre økonomiske spørgsmål.

Bertha

Bertha

Kontorhund

Bertha er hele kontorets yndlingsmedarbejder. Hun er med Jakob på arbejde næsten hver dag og har sin faste plads i kurven ved siden af sofaen. Bertha kan hjælpe med alt lige fra salg til at spise frokostresterne.

Her finder du os

Du finder os i den store gule B&W bygning på Wilders Plads på Christianshavn.

Wilders Plads 8A, 1. sal.
DK-1403 København K

Hent parkeringsoversigt

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Book et møde Bliv kontaktet Send en mail