Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, på mail
kontakt@vicuras.dk eller på telefon +45 7060 2400

Åbningstider: Mandag-torsdag 8.00 – 16.00 og fredag 8.00 – 15.00

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad end det er salg, HR relateret eller markedsføring kan du finde svar her. Se en oversigt over vores administrative medarbejdere nedenfor og kontakt den person, du søger.

Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, på mail kontakt@vicuras.dk eller på telefon 70 60 24 00.

Åbningstider: Man-tors kl. 8.00 – 16.00. Fredag kl. 8.00-15.00

Her kan du se alle Vicuras' administrative medarbejdere.

Jakob Ørnskov

Jakob Ørnskov

Administrerende Direktør

Jakob er stifter og administrerende direktør i Vicuras selskaberne. Ring til Jakob, hvis du har spørgsmål til salg og Vicuras generelt. Hvis Jakob ikke er tilstede, så kan Nicoline eventuelt hjælpe i stedet.

Nicoline Mehlbye Tardini

Nicoline Mehlbye Tardini

Driftschef (COO)

Nicoline er driftschef (COO) hos Vicuras. Nicoline har det øverste ansvar for al drift, herunder vores mange kundeforhold, behandlingsordninger og medarbejdere.

Helene Marie Guise Wismann

Helene Marie Guise Wismann

Marketing & Kommunikations Manager

Helene er Marketing & Kommunikations Manager hos Vicuras. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at præsentere et samarbejde og/eller muligheder indenfor markedsføring, er Helene klar på en snak.

Lillian Trajkovic Andersen

Lillian Trajkovic Andersen

Kundeansvarlig

Lillian er kundeansvarlig hos Vicuras og har ansvaret for vores mange kundeforhold. Lillian er en haj til kunderelationer og hjælper hver dag vores mange kunder. Ring til Lillian, hvis du er kunde hos Vicuras eller for spørgsmål til salg.

Helle Wind

Helle Wind

Kundeansvarlig

Helle er kundeansvarlig hos Vicuras og har ansvaret for vores mange kundeforhold primært i Jylland og på Fyn. Ring til Helle, hvis du er kunde hos Vicuras eller for spørgsmål til salg.

Lotte Bødstrup

Lotte Bødstrup

Kundekoordinator

Lotte er Kundekoordinator og står for at koordinere den daglige drift hos vores mange kunder. I samarbejde med resten af Vicuras' kundeteam sørger hun for, at servicen altid er helt i top hos vores kunder.

Jonas Jannik Vestdam

Jonas Jannik Vestdam

HR & Drifts Koordinator

Jonas er HR & Drifts Koordinator hos Vicuras. Jonas er kontaktperson for alle vores medarbejdere på Sjælland. Jonas er kollegaen med det store overblik, og Jonas er altid parat til en snak, hvis du som behandler ønsker at arbejde hos Vicuras.

Sol Jensen

Sol Jensen

HR & Drifts Assistent

Sol er HR & Drifts Assistent hos Vicuras. Sol hjælper med både materialer til vores mange in-house klinikrum, vagtplanlægning og personalearrangementer.

Louise Lunde Pedersen

Louise Lunde Pedersen

HR & Drifts Assistent

Louise er HR & Drifts Assistent hos Vicuras. Louise hjælper med alt fra vagtplanlægning til personalearrangementer.

Marie Louise Fagerstrøm

Marie Louise Fagerstrøm

Kontorelev

Marie arbejder primært sammen med kundeteamet og sidder med administrative opgaver på tværs af hele Vicuras' Administrationen.

Regin Jensen

Regin Jensen

Kvalitetssikring & Faglig Rådgiver

Regin arbejder med kvalitetssikring samt som Faglig Rådgiver i Vicuras. Regin udfører opgaver i forbindelse med rekruttering af nye sundhedsfaglige medarbejdere, og løbende kvalitetssikring af eksisterende medarbejdere.

Tara Tabatabaiy

Tara Tabatabaiy

Digital Driftsassistent

Tara er Digital Driftsassistent hos Vicuras. Tara hjælper med en lang række praktiske og digitale driftsopgaver, koordinere mindre IT projekter og andre diverse assistent opgaver.

Katrine Lind

Katrine Lind

Studentermedarbejder

Katrine er ansat som studentermedarbejder og hjælper administrationen med en lang række praktiske opgaver. Katrine hjælper bl.a. med indretning af behandlerlokaler hos vores kunder.

Martin Søborg

Martin Søborg

Sælger

Martin er Sælger hos Vicuras. Martin sidder ikke fast på kontoret, så fang ham på mobilen eller ring til Jakob eller Lillian vedrørende salg.

Jeanette Thornberg

Jeanette Thornberg

Bogholder

Jeanette er bogholder hos Vicuras. Jeanette er ansvarlig for kreditor og debitor bogholderiet i alle Vicuras selskaber. Kontakt Jeanette, hvis du har spørgsmål til betalinger eller andre økonomiske spørgsmål.

Bertha

Bertha

Kontorhund

Bertha er hele kontorets yndlingsmedarbejder. Hun er med Jakob på arbejde næsten hver dag og har sin faste plads i kurven ved siden af sofaen. Bertha kan hjælpe med alt lige fra salg til at spise frokostresterne.

Her finder du os

Du finder os i flerbrugerhuset EDISON på Amager.

Holmbladsgade 133
DK-2300 København S

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail