Skal din klinik være partner med os?

120 klinikker er allerede en del af Danmarks stærkeste partnerskab om sundhed på arbejdspladsen. Skal din være den næste?

Få flere kunder og spar tid og penge

Ansøg om at komme i Danmarks stærkeste partnerskab om sundhed. Så får du flere kunder og sparer masser af tid og penge på markedsføring. Alene i 2020 bookede 6000 Vicuraskunder behandlinger hos vores partnerklinikker.

Det er helt enkelt og effektivt at få nye kunder som partner i Vicuras
Kunderne bestiller en massageordning hos Vicuras, vi henviser dem til dig, du behandler kunden, får en større kundekreds og tjener flere penge.

Derfor skal du være partnerklinik hos Vicuras

Professionelle partnere til professionelle kunder

Du får spændende kunder ind ad døren som partner hos Vicuras.
Virksomheder som Danske Bank, Ringkjøbing Landbobank, Sparekassen Kronjylland, Sparekassen Vendssyssel, IBM og Topdanmark er meget glade for at bruge vores partnerklinikker.

Vi er altid på udkig efter nye professionelle partnerklinikker. Vi arbejder dog ikke med klinikker i private hjem.

Vi er stolte over
vores kunder

Mange virksomheder i Danmark har udpeget Vicuras som leverandør af deres behandlingsordninger til deres medarbejdere.

Det skyldes ikke mindst vores store fokus på høj kvalitet og service. Hos Vicuras er det nemt at tilbyde sine medarbejdere sundhedsfremmende ydelser. Vi håndterer alle processer og gør det nemt for både virksomhed og medarbejdere.

Vi er meget stolte og ydmyge over tilliden fra vores kunder. Her er et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med.

Den foretrukne samarbejdspartner af behandlingsordninger

Vicuras tilbyder et bredt udvalg af sundhedsfremmende ydelser. Hvad end I vælger at etablere en enkelt ydelse eller en tværfaglig behandlingsordning, vil I opleve en øget trivsel, motivation og produktivitet blandt medarbejderne samt en sundere og stærkere arbejdsplads.