Sundhedsfremmende ydelser fra Vicuras

Find og læs mere om vores mange sundhedsfremmende ydelser. Vores ydelser kan etableres enkeltvis eller kombineres som en tværfaglig behandlingsordning

Sundhedsfremmende behandlingsordninger

Vicuras tilbyder forebyggende behandlingsordninger til alle typer virksomheder i hele Danmark.
Vi arbejder hver dag på at være en aktiv bidragsyder til et markant forbedret arbejdsmiljø på alle typer arbejdspladser. Hos Vicuras vil der altid opleves høj kvalitet og fleksibilitet, ligesom vi håndterer al administration for vores kunder.
.
Se og læs mere om alle vores sundhedsfremmende ydelser nedenfor.

Massageordning

En massageordning fra Vicuras har fokus på at forebygge og afhjælpe arbejdsrelaterede skader og gener hos medarbejderne.

Vi indretter enten et fast eller gang-til-gang behandlingsrum, og uanset, hvilken løsning I vælger, garanterer vi et minimum af administration. I har også muligheder for at etablere firmamassage ved brug af vores Partnerklinikker i hele Danmark.

Læs mere her

Ergonomisk vejledning

Stillesiddende arbejde og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger kan have stor betydning for medarbejdernes krop og sundhed.

Med ergonomiske vejledninger indarbejder I bedre arbejdsstillinger, sænker sygefraværet og styrker det samlede arbejdsmiljø. Vejledningerne udføres på medarbejdernes arbejdsstationer, hvorved de selv får evnerne til at inkorporere sunderede arbejdsvaner.

Læs mere her

Arbejdspladsvurdering

En arbejdspladsvurdering (APV) fra Vicuras giver et indgående kendskab til virksomhedens sundheds- og sikkerhedsarbejde med henblik på at optimere arbejdsmiljøet og nedbringe arbejdsskader. En APV fra Vicuras indeholder alle lovpligtige elementer fra Arbejdstilsynet.

Vicuras håndterer alle processer og udarbejder efterfølgende en gennemgående rapport og handlingsplan, hvilket sparer jeres virksomhed for en masse omfattende administrationsarbejde.

Læs mere her

Fysioterapi

Fysioterapi har fokus på bevægelses- og funktionsevnen i kroppen, som kan være negativt påvirket af arbejdsrelaterede skader som stillesiddende arbejde og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Fysioterapi er både forebyggende og kan anvendes, når skaden er sket.

Hvor ergonomiske vejledninger i høj grad fokuserer på medarbejdernes arbejdsstation, er der med fysioterapi fokus på medarbejderenes muskler, led, knogler og nervesystem for at forbedre kroppens funktioner og bevægelse.

Læs mere her

Træningsvejledning

Hvis I som virksomhed har etableret et træningscenter på jeres lokation, kan I gøre brug af træningsvejledninger.

Ved at tilbyde medarbejderne træningsvejledninger kan medarbejderne blandt andet opleve mindskelse af stress relaterede symptomer, reducering af smerter, et bedre immunforsvar, bedre selvtillid og bedre søvn.

Læs mere her

Fodterapi

Vores fødder skal bære os igennem hele livet, og derfor er det vigtigt at passe godt på dem. Fodterapi forebygger og behandler fodlidelser, og forebygger herved smerter i den øvrige del af kroppen, idet fødderne har en tæt relation til resten af kroppen.

Med Vicuras Partnerklinikker har jeres medarbejdere mulighed for at anvende og booke tid hos fodterapi klinikker i hele Danmark. Alle fodterapeuterne er statsautoriseret, hvilket garanterer behandlinger af høj kvalitet.

Læs mere her

Tværfaglig behandlingsordning

Vicuras tilbyder tværfaglige behandlingsordninger, hvor I som virksomhed frit kan kombinere vores sundhedsfremmende ydelser og heraf opnå maskimal trivsel og sundhed blandt medarbejderne.

Ved at kombinere vores sundhedsfremmende ydelser kommer I hele vejen rundt, og forudsætter herved at alle behov og ønsker hos medarbejderne bliver hørt og opfyldt.

Læs mere her
Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Book et møde Bliv kontaktet Send en mail