Skal du være en del af vores dygtige team?

Vi er altid på udkig efter nye dygtige behandlere til vores hurtigt voksende behandlerteam. Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vicuras som arbejdsplads.

Branchens bedste arbejdsplads

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi har en meget klar målsætning om at være branchens mest eftertragtede arbejdsplads. Hos os er der højt til loftet, og vi har altid fokus på den enkelte behandler samt på at gøre din arbejdsdag så nem som mulig.

Vi sørger for al administrativt samt alt inventar (briks, linned, olier mm.) i vores behandlingsordninger. Vi betaler for efteruddannelse, og så afholder vi mange årlige sociale arrangementer (fredagshygge, julefrokost, sommerfester mm.).

Jeg er stolt over at være en del af Vicuras’ behandlerteam

Vicuras er en yderst professionel og troværdig aktør, som udbyder sundhedsordninger til virksomheder. De fleksible løsninger kan tilpasses enhver virksomheds behov. De lever helt op til missionen om øget trivsel, sundhed og livskvalitet. Vicuras ER ”pleje og omsorg for livet” – både for virksomhederne og for os som medarbejdere. Jeg er stolt over at være en del af Vicuras’ behandlerteam både på virksomhederne og som ekstern partnerklinik. “

Lotte (massør hos Vicuras siden 2016)

Derfor skal du vælge Vicuras

Vores behandlere er vores vigtigste aktiv, og derfor er det essentielt for os, at du går glad på arbejde og føler, at du er i gode rammer.

Ikon der viser en kvinde.
Fokus på den enkelte

Fokus på dine behov og ønsker

Ikon der viser en hånd der holder en pose penge.
Attraktive forhold

Attraktive ansættelses- og lønvilkår

Ikon der viser en kalender.
Faste vagter

Faste vagter hos faste virksomheder

Ikon der viser tre mennesker som har en samtale.
Sociale arrangementer

Sommer- og julefest, fredagsbarer og meget mere

ikon der viser en massage.
Efteruddannelse

8 årlige kurser i samarbejde med Gunna Højgaard (Massageskolen) og Jannie Arvad (DAK)

Ikon der viser en tommel op.
Nemt og ligetil

Vicuras håndterer al administration og materialer, så du kan have en nem arbejdsdag

På udkig efter dygtige, fleksible og ansvarsbevidste massører, ergoterapeuter, fysioterapeuter og andre alternative behandlere over hele landet.

Vi er altid på udkig efter dygtige, fleksible og ansvarsbevidste massører, ergoterapeuter, fysioterapeuter og andre alternative behandlere over hele landet.

At være fleksibel, punktlig og pligtopfyldende er nøgleord hos Vicuras. På den måde sikrer vi den bedste arbejdsdag for både dig og vores mange kunder.

Hvis du er massør, ser vi gerne, at du har en relevant erfaring, samt at du er momsfritaget.