Sund produktivitet – overalt i Danmark

Vi forbedrer hver dag arbejdsmiljøet og arbejdsglæden i virksomheder som din overalt i Danmark

Hvem er vi?

Vicuras forbedrer hver dag sundheden, arbejdsmiljøet og arbejdsglæden på arbejdspladser som jeres overalt i Danmark. Sundere medarbejdere giver sundere virksomheder. Både fysisk, mentalt og økonomisk.

Vi er autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet, og vi dækker hele Danmark. Vores behandlere og rådgivere har faglig tyngde og er meget erfarne. Vi leverer skræddersyede sundhedsløsninger i en høj kvalitet, og vi tager os af hele processen. Så I kan koncentrere jer om jeres arbejde.

Med Vicuras som sundhedspartner får I højere medarbejdertrivsel, mere overskud og større produktivitet.

Vi er anbefalet af Dansk HR, Danmarks største HR-organisation.

Jeres sundhedspartner

Vi leverer forebyggende behandlingsordninger i hele Danmark til virksomheder som din. Vores dygtige behandler forbedrer jeres medarbejderes fysiske og psykiske sundhed. Det nedbringer sygefraværet og får produktiviteten til at stige.

Vi sørger for at holde medarbejderne sunde og raske, så de får et godt og produktivt arbejdsliv. Det er nemt for medarbejderne selv at booke behandlinger på vores digitale platform. Det sparer tid og ressourcer, som I kan bruge til at skabe værdi for virksomheden.

Vi håndplukker vores dygtige behandlere og efteruddanner dem løbende, så jeres medarbejdere altid får de mulige resultater af behandlingerne.

Behandlingerne foregår i trygge rammer på jeres virksomhed eller hos en af Vicuras nøje udvalgte partnerklinikker tæt på jer.

Vicuras mission

Vicuras’ mission er at øge medarbejderes, virksomheders og samfundets trivsel, sundhed og livskvalitet. Det gør vi ved at tilbyde markedets bedste sundhedsordninger.

Øget trivsel, god sundhed og høj livskvalitet hjælper virksomheden til at blive mere konkurrencedygtig, skabe mere værdi og er med til at sikre en socialt ansvarlig virksomhedsstrategi.

Vicuras vision

Vicuras’ vision at blive det foretrukne leverandør af bedre trivsel, sundhed og livskvalitet til medarbejdere i virksomheder i hele Norden.

I skal bruge Vicuras

Fordi vi har Danmarks stærkeste og mest erfarne behandlerteam, som hver dag gør en mærkbar forskel på danske arbejdspladser.

  • Vi forebygger smerter og fysiske og psykiske problemer på arbejdspladserne
  • Vi behandler medarbejderne, så de slipper af med gener og smerter og går til arbejdet med fornyet energi
  • Vi analyserer arbejdspladserne for at forbedre arbejdsmiljøet og trivslen blandt medarbejdere overalt i Danmark.
  • Vi underviser og uddanner arbejdsmiljø- og sundhedsrepræsentanter samt andre medarbejdere med behov for viden i, hvordan de skaber og understøtter en sund arbejdsplads for alle
  • Vi vejleder medarbejderne i, hvordan de indretter deres arbejdsplads på kontoret og i hjemmet, så de forebygger smerter og ubehag.