Sund produktivitet – overalt i Danmark

Vi forbedrer hver dag arbejdsmiljøet og arbejdsglæden på virksomheder som din overalt i Danmark

Sund produktivitet

Vi holder medarbejderne sunde, glade og engagerede på alle typer virksomheder i Danmark. Det styrker virksomhedernes produktivitet. Sundere medarbejdere giver sundere virksomheder. Både fysisk, mentalt og økonomisk.

Vi er godkendt af Arbejdstilsynet, og vi er din oplagte samarbejdspartner til at løse arbejdsmiljøproblemer og styrke sundheden og glæden i virksomheden.

Sundhed på arbejdspladsen er nemt med Vicuras. Vi leverer fleksible løsninger i markedets højeste kvalitet, og I får et minimim af administration, når I vælger os som jeres sundhedspartner.

Vi er anbefalet af Dansk HR, Danmarks største HR-organisation.

Jeres sundhedspartner

Vi leverer forebyggende behandlingsordninger i hele Danmark til virksomheder som din. Vores dygtige behandler forbedrer jeres medarbejderes fysiske og psykiske sundhed. Det nedbringer sygefraværet og får produktiviteten til at stige.

Vi sørger for at holde medarbejderne sunde og raske, så de får et godt og produktivt arbejdsliv. Det er nemt for medarbejderne selv at booke behandlinger på vores digitale platform. Det sparer tid og ressourcer, som I kan bruge til at skabe værdi for virksomheden.

Vi håndplukker vores dygtige behandlere og efteruddanner dem løbende, så jeres medarbejdere altid får de mulige resultater af behandlingerne.

Behandlingerne foregår i trygge rammer på jeres virksomhed eller hos en af Vicuras nøje udvalgte partnerklinikker tæt på jer.

Vicuras mission

Vicuras’ mission er at øge medarbejderes, virksomheders og samfundets trivsel, sundhed og livskvalitet. Det gør vi ved at tilbyde markedets bedste sundhedsordninger.

Øget trivsel, god sundhed og høj livskvalitet hjælper virksomheden til at blive mere konkurrencedygtig, skabe mere værdi og er med til at sikre en socialt ansvarlig virksomhedsstrategi.

Vicuras vision

Vicuras’ vision at blive det foretrukne leverandør af bedre trivsel, sundhed og livskvalitet til medarbejdere i virksomheder i hele Norden.

Hvad kan Vicuras tilbyde min arbejdsplads?

Vi kan tilbyde jer alt lige fra enkelte ydelser til en fuld sundhedspakke, hvor vi kommer 360 grader rundt på jeres arbejdsplads’ sundhed og arbejdsmiljø. Vi kan tilbyde

  • Alt fra enkeltstående sundhedsydelser til fulde skræddersyede sundhedsforløb fra nogle af markedets dygtigste og mest erfarne behandlere
  • Analyser og anbefalinger indenfor trivsel, arbejdsmiljø og sundhed
  • Kurser i arbejdsmiljø og sundhed