Sunde medarbejdere skaber sunde arbejdspladser

Vi hjælper hver dag danske arbejdspladser med at øge arbejdsglæden, trivslen og produktiviteten ved at sætte fokus den enkelte medarbejders overordnede sundhed og velvære.

Hvem er vi?

Hver dag arbejder Vicuras på at forbedre sundheden, arbejdsglæden og trivslen på arbejdspladser overalt i Danmark. Sunde medarbejdere skaber sunde arbejdspladser – både fysisk, mentalt og økonomisk.

I samarbejde med vores kunder, sætter vi fokus på medarbejdernes trivsel, sundhed og overskud til fordel for et sundere arbejdsmiljø.

Vi er autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet, og vi dækker hele Danmark. Vores behandlere og rådgivere er erfarne og har faglig tyngde.

Vi leverer skræddersyede sundhedsløsninger i en høj kvalitet og tager os af hele processen, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde.

Vi er anbefalet af Dansk HR, Danmarks største HR-organisation.

Jeres sundhedspartner

Vi leverer forebyggende behandlingsordninger til virksomheder som din i hele Danmark med hjælp fra vores dygtige og erfarne behandlere.

Vi bidrager til at give dine medarbejdere et godt arbejdsliv. Vores behandlinger har til formål at øge medarbejdernes fysiske og psykiske velvære, der kan have positiv indvirkning på din virksomheds produktivt og sygefravær.

Det er nemt for medarbejderne selv at booke behandlinger på vores digitale platform. I sparer jer tid og ressourcer på administration.

Vi håndplukker vores dygtige behandlere og efteruddanner dem løbende, så jeres medarbejdere altid får de bedst mulige resultater af behandlingerne.

Behandlingerne foregår i trygge rammer på jeres virksomhed eller hos en af Vicuras nøje udvalgte partnerklinikker tæt på jer.

Vicuras' mission

Vores mission er at øge sundheden, arbejdsglæden og den overordnede trivsel på danske arbejdspladser og i samfundet generelt, og samtidig hjælpe virksomheder med at blive mere konkurrencedygtige og socialt ansvarlige.

Vicuras' vision

Hos Vicuras er vores vision at blive danske virksomheders foretrukne leverandør af sundhedsordninger.

I skal bruge Vicuras

Fordi vi har Danmarks stærkeste og mest erfarne behandlerteam, som hver dag gør en mærkbar forskel på danske arbejdspladser.

  • Vi forebygger smerter og fysiske og psykiske problemer på arbejdspladserne
  • Vi behandler medarbejderne, så de slipper af med gener og smerter og går til arbejdet med fornyet energi
  • Vi analyserer arbejdspladserne for at forbedre arbejdsmiljøet og trivslen blandt medarbejdere overalt i Danmark.
  • Vi underviser og uddanner arbejdsmiljø- og sundhedsrepræsentanter samt andre medarbejdere med behov for viden i, hvordan de skaber og understøtter en sund arbejdsplads for alle
  • Vi vejleder medarbejderne i, hvordan de indretter deres arbejdsplads på kontoret og i hjemmet, så de forebygger smerter og ubehag.