Referencer & Cases

Udvalgte samarbejds­partnere


”Dustins nyeste tiltag i sundhedsordningen er massageordningen fra Vicuras, som kommer flere gange om ugen og udfører forebyggende behandlinger hos vores medarbejdere.
Behandlingsordningen er en stor succes og er hurtigt blevet en fast del af vores virksomhedskultur.
Vicuras varetager alt i forbindelse med ordningen, og vi er yderst tilfredse med fleksibiliteten og det nære samarbejde med Vicuras, som værende bidragsyder til øget trivsel og et godt arbejdsliv for vores medarbejdere.”

— Morten Jakobi Nielsen, VP Group People Development, Dustin


”Canon Danmark A/S har i mere end 1½ år haft Vicuras som samarbejdspartner på vores massageordning. Det har været til stor glæde for medarbejderne, som flittigt anvender ordningen. Medarbejderne får hjælp til alt lige fra ømme skuldre til større skader.
Vi har faste massører tilknyttet, som medarbejderne er meget glade for – massørerne er opmærksomme på den enkeltes ønsker og behov. Vicuras’ tidsbestillingssystem er nemt at anvende.
Vi kan kun anbefale Vicuras som en meget fleksibel og professional samarbejdspartner.”

— Anne Wentrup, Human Resources & L&D, Canon


”Telia er nu gået ind i tredje sæson med Vicuras, og vi er yderst tilfredse med samarbejdet.
Ud fra et virksomhedsmæssigt synspunkt, er de super fleksible som samarbejdspartner, og altid i nærheden, hvis det kræves. Vore ansatte er rigtig glade for ordningen, deres massører opleves som meget professionelle, og reelt interesserede i det de laver. Samtidig er de gode til at spørge ind til specielle ønsker eller behov.
Et yderligt plus, er det super pæne rum Vicuras har indrettet, og vore ansatte er rigtig glade for at de blot skal møde op, uden at tænke på at huske håndklæder og så videre.
Vi kan varmt anbefale Vicuras til andre virksomheder.”

— Klaus Jeppesen, Senior HR Consultant, Comp. & Ben., Telia


“Ase har de sidste to år haft Vicuras som samarbejdspartner på vores massageordning. Tilbagemeldingerne fra medarbejdere er, at massagen bidrager til at afhjælpe spændinger og småskader – og i tillæg, at ordningen ses som et attraktivt medarbejdergode. Vi har et virkelig godt samarbejde med Vicuras som, udover altid at levere høj service, også har engagement og hjerte med i alt hvad de laver. Kan på det varmeste anbefales til andre virksomheder, som ønsker en massageordning!””

— Inge Hove, HR Direktør, ASE

”Vicuras har indrettet et rigtig indbydende massagerum hos os, og de stod for alt i den forbindelse. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Vicuras, som både er en fleksibel og professionel samarbejdspartner”

— Jette Skeem, HR Direktør, Karnov Group

”Vi er meget glade for vores massageordning hos Vicuras, som på fineste vis formår at kombinere det professionelle og det personlige, så alle medarbejdere føler de får en god behandling!”

— Elisabeth Hellemose, HR Direktør, AIG


”PFA Pension har, igennem en årrække, med stor tilfredshed samarbejdet med Vicuras. Vicuras leverer en professionel og fleksibel sundhedsordning, som vores medarbejdere er yderst tilfredse med.”

— Torsten Maletzki Leimand, Leder af HR service, PFA Pension


”Vicuras har igennem det seneste år leveret forebyggende behandlinger til Minimums medarbejdere i Danmark. Behandlingerne er af høj kvalitet, og Vicuras håndterer alle processer og al administration forbundet med behandlingsordningen.
Vi er utrolig tilfredse med samarbejdet, og vi kan på det varmeste anbefale Vicuras til andre virksomheder, som ønsker at gøre noget godt for deres medarbejdere.”

— Mette Meier Bloch, Executive Management Assistant, Minimum


”Arbejdsglæde er vigtigt hos Jobindex. Massageordningen fra Vicuras bidrager i høj grad til arbejdsglæde og trivsel i dagligdagen.
Samarbejdet med Vicuras forløber gnidningsløst, fra opstart, indretning af massagerum, opsætning af bookingsystem til den daglige brug for medarbejderne.
Positive tilbagemeldinger fra de ansatte, der benytter massageordningen, bidrager til at Vicuras er en fuldt integreret del af trivselsordninger hos Jobindex.”

— Michael Zehngraff, Administrationschef, Jobindex


”Vi er så heldige at være tilknyttet Vicuras professionelle team af dygtige massører.
Da vi alle har meget stillesiddende arbejde foran en skærm, er der en del at arbejde med for den altid veloplagte massør. Alle behov er forskellige, og vi får alle en meget individuel behandling, alt efter vores ønsker. Når vores faste massør har ferie, sørger Vicuras for at vi forlods får besked, og at der kommer en anden dygtig massør i stedet.
Vi vil varmt anbefale andre virksomheder at starte op med denne form for wellness på arbejdspladsen, der højner trivslen og mindsker sygefraværet.”

— Britta Bording Hammershøj, Administration og økonomi, Juul | Frost Arkitekter

Case:­ Massageordning hos Udlændinge­styrelsen

Om Udlændingestyrelsen

Udlændingestyrelsen behandler asylansøgninger og er ansvarlig for forsørgelse og indkvartering af asylansøgere, personer på tålt ophold og personer, der er udvist af Danmark. Siden Danmark i 2015 blev trukket ind i den europæiske flygtningekrise, har mange flygtninge og migranter passeret Danmarks grænser. Flygtningestrømmen mod Europa og Danmark er blevet kaldt den største og mest komplicerede krise i dette århundrede. Dette har også betydet flere opgaver for Udlændingestyrelsen, som har håndteret og behandlet de mange sager og ansøgninger.

Om casen

Vicuras har siden 2015 udført massagebehandlinger af forebyggende og behandlingsmæssig karakter blandt Udlændingestyrelsens medarbejdere. Massageordningen har fundet sted på Udlændingestyrelsens afdelinger i Hørsholm, Sandholm og i København. I 2016 gennemførte Vicuras en brugerundersøgelse blandt de af Udlændingestyrelsens medarbejdere som har anvendt massageordningen.

Undersøgelsen omfatter 122 respondenter med følgende resultater:

%

Forebyggelse

82,6 % af respondenterne oplever, at behandlingsforløbet har forebygget og/eller lindret en skade og gene.

%

Arbejdsvaner

50 % af respondenterne har ændret deres måde at arbejde på, herunder omtanke for korrekte arbejdsstillinger.

%

Produktivitet

86,7 % af respondenterne føler, at deres humør og motivation øges efter en massagebehandling.

Med massageordningen oplever respondenterne særligt kropslige bedringer i følgende områder:

%

Skuldre

%

Ryg og lænd

%

Nakke

Kontakt os