TESTIMONIALS

Ase har de sidste to år haft Vicuras som samarbejdspartner på vores massageordning. Tilbagemeldingerne fra medarbejdere er, at massagen bidrager til at afhjælpe spændinger og småskader – og i tillæg, at ordningen ses som et attraktivt medarbejdergode. Vi har et virkelig godt samarbejde med Vicuras som, udover altid at levere høj service, også har engagement og hjerte med i alt hvad de laver. Kan på det varmeste anbefales til andre virksomheder, som ønsker en massageordning!
Inge Hove, ASE
Vi er meget glade for vores massageordning hos Vicuras, som på fineste vis formår at kombinere det professionelle og det personlige, så alle medarbejdere føler de får en god behandling!
Elisabeth Hellemose, AIG
Vicuras har indrettet et rigtig indbydende massagerum hos os, og de stod for alt i den forbindelse. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Vicuras, som både er en fleksibel og professionel samarbejdspartner.
Jette Skeem, Karnov Group
PFA Pension har, igennem en årrække, med stor tilfredshed samarbejdet med Vicuras. Vicuras leverer en professionel og fleksibel sundhedsordning, som vores medarbejdere er yderst tilfredse med.
Torsten Maletzki Leimand, Leder af HR service, PFA Pension

Case: Massageordning hos Udlændingestyrelsen

Vicuras har i en årrække udført forebyggende massagebehandlinger til Udlændingestyrelsens medarbejdere. I 2016 har 122 medarbejdere deltaget i en brugerundersøgelse der har givet et retvisende billede af, hvor vigtig sundhed og trivsel er på arbejdspladsen. Ligeledes viser undersøgelsen, hvordan forebyggende massage bidrager til en markant forbedret fysisk og psykisk tilstand blandt medarbejderne.

Læs mere

Case: Individuel tilfredshed hos AIG Europe

Anitta Jensen er medarbejder hos AIG Europe og har med massageordningen på arbejdspladsen gennemgået et forebyggende behandlingsforløb for at afhjælpe omfattende rygproblemer. Et behandlingsforløb der har reduceret generne betragteligt og gjort arbejdsgangene lettere.

Læs mere