Vores kurser hos Vicuras

Når I uddanner jer på et kursus hos Vicuras, får I vigtige indsigter, som hjælper jer og jeres kolleger til en bedre arbejdsdag og et sundere arbejdsmiljø. Og lige så vigtigt får I værktøjerne til at formidle jeres viden og forankre den hos jeres kolleger. Så I alle oplever bedre fysisk og mental sundhed på arbejdet.

Vores underviser – Christina Ferm

Christina Ferm er autoriseret arbejdsmiljørådgiver og vejleder og rådgiver dagligt både medarbejdere, ledere og fagpersoner i sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen. Christina er uddannet Cand.San i Sundhedsfremme, Sundhedsstrategier og Arbejdslivsstudier og har været ansat hos Vicuras siden 2020.

Vi er stolte over
vores kunder

Mange virksomheder i Danmark har udpeget Vicuras som leverandør af deres behandlingsordninger til deres medarbejdere.

Det skyldes ikke mindst vores store fokus på høj kvalitet og service. Hos Vicuras er det nemt at tilbyde sine medarbejdere sundhedsfremmende ydelser. Vi håndterer alle processer og gør det nemt for både virksomhed og medarbejdere.

Vi er meget stolte og ydmyge over tilliden fra vores kunder. Her er et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med.

Min store faglige interesse er sundhed. Både hvordan du forebygger sundhedsmæssige problemer, og hvordan du fremmer en sund livsstil som enkeltperson eller som gruppe. Små og enkle tiltag er ofte nok til at forbedre den enkelte medarbejders arbejdsglæde og trivsel. Det oplever jeg som underviser og rådgiver hos Vicuras hver dag. Det er fantastisk.

Christina Ferm, Vicuras

Den foretrukne samarbejdspartner af behandlingsordninger

Vicuras tilbyder et bredt udvalg af sundhedsfremmende ydelser. Hvad end I vælger at etablere en enkelt ydelse eller en tværfaglig behandlingsordning, vil I opleve en øget trivsel, motivation og produktivitet blandt medarbejderne samt en sundere og stærkere arbejdsplads.