Ledige stillinger hos Vicuras

Vi er altid på udkig efter nye gode kollegaer. Find dit næste job som behandler eller administrativ medarbejder her på siden.

Ledige stillinger

Hos Vicuras er vi altid på udkig efter nye gode og dygtige kollegaer.

Her på siden kan du finde ledige stillinger både til vores sundhedsfaglige behandlerteam i hele Danmark eller som administrationsmedarbejder til teamet på Amager.

Hvis du ikke finder en stilling som matcher dine kompetencer eller ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak af eventuelle andre muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores underviser – Christina Ferm

Christina Ferm er autoriseret arbejdsmiljørådgiver og vejleder og rådgiver dagligt både medarbejdere, ledere og fagpersoner i sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen. Christina er uddannet Cand.San i Sundhedsfremme, Sundhedsstrategier og Arbejdslivsstudier og har været ansat hos Vicuras siden 2020.

Vi er stolte over
vores kunder

Mange virksomheder i Danmark har udpeget Vicuras som leverandør af deres behandlingsordninger til deres medarbejdere.

Det skyldes ikke mindst vores store fokus på høj kvalitet og service. Hos Vicuras er det nemt at tilbyde sine medarbejdere sundhedsfremmende ydelser. Vi håndterer alle processer og gør det nemt for både virksomhed og medarbejdere.

Vi er meget stolte og ydmyge over tilliden fra vores kunder. Her er et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med.

Min store faglige interesse er sundhed. Både hvordan du forebygger sundhedsmæssige problemer og hvordan du fremmer en sund livsstil både som enkeltperson og som gruppe. Små og enkle tiltag er ofte nok til at forbedre den enkelte medarbejders arbejdsglæde og trivsel. Det oplever jeg som underviser og rådgiver hos Vicuras hver dag. Det er fantastisk.

Christina Ferm, Vicuras

Den foretrukne samarbejdspartner af behandlingsordninger

Vicuras tilbyder et bredt udvalg af sundhedsfremmende ydelser. Hvad end I vælger at etablere en enkelt ydelse eller en tværfaglig behandlingsordning, vil I opleve en øget trivsel, motivation og produktivitet blandt medarbejderne samt en sundere og stærkere arbejdsplads.