Fysioterapi på arbejdet får kroppen i balance

Fysioterapi helbreder og forebygger skader og gener

Forebyg arbejdsskader med fysioterapi

Mange medarbejdere har smerter og ubehag i dagligdagen, fordi de har skader eller bruger deres krop forkert. Stillesiddende arbejde og dårlige arbejdsstillinger er ofte skyld i gener og i sygemeldinger.

En behandlingsordning med fysioterapi er både med til at forebygge problemer og fjerne smerter ved at styrke og forbedre kroppens funktioner og bevægelser.

Fysioterapien arbejder med muskler, led, knogler og nervesystem, så kroppens funktioner og bevægelser forbedres. Kroppen er en kompleks størrelse, og fysioterapeutens arbejde handler om at analysere problemerne og genoprette det muskulære samspil gennem øvelser og træning.

Med fysioterapi kan I forebygge medarbejdernes fysiske velvære, og I forebygger samtidig eventuelle arbejdsskader.

”Hos Ase har vi et virkelig godt samarbejde med Vicuras som, udover altid at levere høj service,
også har engagement og hjerte med i alt, hvad de laver. Kan på det varmeste anbefales til andre virksomheder, som ønsker en massageordning!”

Inge Hove, HR Direktør

Så nemt kan I finansiere fysioterapi på arbejdspladsen

Vi holder medarbejderne sunde, glade og engagerede på alle typer virksomheder i Danmark. Det styrker virksomhedernes produktivitet. Sundere medarbejdere giver sundere virksomheder. Både fysisk, mentalt og økonomisk.

Bruttolønsordning

Medarbejderne betaler selv for deres behandlinger over deres bruttoløn. På den måde ”sparer” de deres skatteprocent, da betalingen sker, inden deres skat bliver beregnet.

Delt finansiering

I bestemmer selv, hvordan prisen skal fordeles mellem jer og medarbejderen. Mange vælger at dele lige over, 50/50.

100% personalegode

I betaler alle omkostninger til fysioterapien. Omkostningerne er fradragsberettigede og indgår i driftsregnskabet.

Så nemt får I fysioterapi på arbejdspladsen

Vicuras_ikon_sociale_arrangementer
Indledende møde

Vi afholder et indledende møde og snakker om jeres særlige behov og ønsker til finansiering af ordningen.

Vicuras_ikon-samarbejdsaftale
Samarbejdsaftale

Vi indgår en samarbejdsaftale mellem jer og Vicuras.

Vicuras_ikon_planlægning_booking_og_faste_vagter
Planlægning

Vi aftaler nærmere, hvornår vi introducerer fysioterapi for medarbejderne og planlægger behandlingsdage og behandlingsrum i virksomheden.

Vicuras_ikon_introduktion
Introduktion

Vi introducerer fysioterapien for medarbejderne. Vi evaluerer løbende på ordningen.

Udvalgte kunder som ønsker at fremme sundheden

Vircuras arbejder hver dag med en lang række små og store virksomheder over hele Danmark om at fremme sundheden, trivslen og arbejdsmiljøet. Her kan du se nogle af de virksomheder, vi samarbejder med

Derfor skal I vælge fysioterapi fra Vicuras

I skal vælge fysioterapi fra Vicuras, fordi vi har håndplukket markedets dygtigste og mest veluddannede fysioterapeuter, som vi løbende efteruddanner. Fagligheden er altid i top.

I får også markedets nemmeste ordning med et absolut minimum af administration.

Vi tilbyder en brugervenlig online bookingportal, som styrer bookinger af behandlinger. Så ordningen ikke giver jer flere opgaver, men tværtimod sikrer mere motiverede medarbejdere, som kan koncentrere sig om arbejdet.

Vi sørger også for attraktive finansieringsmuligheder, så økonomien ikke står i vejen for sundere og mere motiverede medarbejdere.

Og sidst, men ikke mindst, sørger vi for at indrette behandlingsrummet. Enten som et fast rum på arbejdspladsen eller fra gang til gang, så fysioterapien får de rammer, som gør behandlingen perfekt.