Træningsvejledning til virksomheder – opnå store fordele for alle

En træningsvejledning fra Vicuras kommer hele vejen rundt. Med fysisk træning forbedres medarbejdernes fysiske velvære samtidig med at deres mentale sundhed øges markant

Træningsvejledning med fysiske og psykiske fordele

Hvis I som virksomhed har etableret et træningscenter på jeres lokation, kan I gøre brug af træningsvejledning. De fleste medarbejdere ønsker at modtage træningsvejledning for at komme ordentligt og korrekt i gang med træning, for at tabe sig og/eller for at få en stærkere krop. Der kan dog høstes langt flere fordele ved fysisk træning.

Ved at tilbyde medarbejderne træningsvejledning kan medarbejderne blandt andet opleve mindskelse af stress relaterede symptomer, bedre søvn, reducering af smerter, et bedre immunforsvar og bedre selvtillid.

 

Udvalgte kunder

Vicuras samarbejder med en lang række virksomheder i Danmark, hvor vi hver dag yder vores services til virksomhedernes medarbejdere. Herunder ses et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med

Læs flere referencer

Derfor skal I vælge Vicuras

Foruden vores 360 graders tjek i forbindelse med træningsvejledningen afholder Vicuras opfølgende samtaler med medarbejderne efter ca. seks måneder. På den måde tilsikrer vi, at medarbejdernes motivation fastholdes. Udover vores skarpe priser starter vi altid med at forventningsafstemme med virksomheden, hvorefter vi udarbejder et konkret tilbud. Med træningsvejledning fra Vicuras vil I opleve at sygefraværet vil falde og produktiviteten og trivsel vil stige.

 

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail