Øg medarbejdernes mentale og fysiske sundhed i ét

Med træningsvejledninger fra Vicuras kommer I hele vejen rundt. Med fysisk træning forbedres medarbejdernes fysiske velvære samtidig med at deres mentale sundhed øges markant

Fysiske og psykiske fordele

Hvis I som virksomhed har etableret et træningscenter på jeres lokation, kan I gøre brug af træningsvejledninger. De fleste medarbejdere ønsker at modtage træningsvejledninger for at komme ordentligt og korrekt i gang med træning, for at tabe sig og/eller for at få en stærkere krop. Der kan dog høstes langt flere fordele ved fysisk træning.

Ved at tilbyde medarbejderne træningsvejledninger kan medarbejderne blandt andet opleve mindskelse af stress relaterede symptomer, reducering af smerter, et bedre immunforsvar, bedre selvtillid og bedre søvn.

 

Udvalgte kunder

Vicuras samarbejder med en lang række virksomheder i Danmark, hvor vi hver dag yder vores services til virksomhedernes medarbejdere. Herunder ses et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med

Læs flere referencer

Derfor skal I vælge Vicuras

Foruden vores 360 graders tjek afholder Vicuras opfølgende samtaler med medarbejderne efter ca. 6 måneder. På den måde tilsikrer vi,  at motivation fastholdes. Udover vores skarpe priser starter vi altid med at forventningsafstemme med virksomheden, hvorefter vi udarbejder et konkret tilbud. Med træningsvejledninger fra Vicuras vil I opleve at sygefraværet vil falde og produktiviteten og trivsel vil stige.

 

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Book et møde Bliv kontaktet Send en mail