Træningsvejledning til medarbejderne – få krop og hoved i form

En træningsvejledning fra Vicuras får jeres medarbejdere i form – både fysisk og mentalt. Det skaber mere arbejdsglæde og større overskud i hverdagen og på bundlinjen.

Træningsvejledning
til krop og hoved

Har I et træningslokale på arbejdspladsen, kan I tilbyde jeres medarbejdere træningsvejledning.

Fysisk træning på arbejdspladsen forbedrer ikke bare medarbejdernes krop, men giver også store mentale fordele som mindre stress og bedre samvittighed.

Træning styrker kroppens immunforsvar, brænder kalorier af, øger styrken og forebygger og mindsker smerter i muskler og led.

Men hvordan starter I op på den rigtige måde?

Mange medarbejdere har brug for vejledning til at komme i gang med træningen på en god og korrekt måde. Så de ikke bare kommer i god form, men også får motivationen til at blive ved.

Her træder Vicuras’ trænere til, så alle får det maksimale træningsudbytte for kroppen og hovedet.

Glæde - Styrke - Fællesskab

Forskningen viser, at fysisk træning på arbejdspladsen styrker medarbejdernes fysik og mentale velvære. Træningen gør op med stillesiddende inaktive arbejdsdage, ofte i dårlige arbejdsstillinger. Ligesom den fysiske træning hjælper medarbejderne til at håndtere hårdt fysisk og tungt arbejde.

Men god form kommer ikke af sig selv.

Medarbejderne skal have inspiration og vejledning for at komme i gang. Vicuras’ trænere skaber sjove, udfordrende og varierende træningsforløb, som inspirerer medarbejderne til at træne og bygge nye fællesskaber op på arbejdspladsen.

Derfor træningsvejledning
fra Vicuras

I skal have træningsvejledning fra Vicuras, fordi fysisk træning gør medarbejderne stærkere, sundere og gladere. Så sygefraværet falder og produktiviteten stiger.

Men motivationen til at træne kommer sjældent af sig selv. Derfor starter vi med at analysere jeres virksomhed og jeres konkrete behov for fysisk træning i et 360 graders tjek. Derefter udarbejder vi konkrete, skræddersyede træningsforløb til netop jeres arbejdsplads, og vi sørger for at holde motivationen oppe hos medarbejderne ved opfølgende samtaler.

Vores priser er skarpe og vores træningsforløb endnu skarpere. Resultatet er medarbejdere, der også fastholder de gode træningsvaner og får overskud til endnu mere.

Både i motionsrummet, derhjemme og på arbejde.