Webinar om god ergonomi på hjemme- arbejdspladsen

På Vicuras webinar om god ergonomi kan jeres medarbejdere få gode råd og vejledning til indretning af hjemmearbejdspladsen direkte fra skærmen.

Onlinetips til hjemmearbejdet

Det kan være svært at finde den ergonomisk rigtige arbejdsstilling derhjemme ved spisebordet eller i arbejdsværelset. Og efter noget tid får medarbejderne ondt i hovedet, i nakken, i skuldrene eller andre steder i kroppen. Det dræber energien og mindsker koncentrationen.

På vores ergonomi webinar får jeres medarbejdere ergoterapeutens vejledning og tips til hjemmearbejdspladsen.

Vi lærer medarbejderne, hvordan de indretter deres arbejdsstationer derhjemme, så de slipper for gener og smerter. Samtidig får de viden om, hvordan de bruger ergonomien til at få et sundere arbejdsliv, når de sidder derhjemme.

Vi tilbyder også ergonomiske vejledninger på kontoret samt individuel online ergonomiske vejledninger.

”Canon Danmark A/S har i mere end fire år haft Vicuras som samarbejdspartner på vores massageordning. Det har været til stor glæde for medarbejderne, som flittigt anvender ordningen.

Anne Wentrup, Human Resources & L&D

Hvad vejleder vi i?

På webinaret fortæller vores ergoterapeut om, hvordan man bedst indretter hjemmearbejdspladsen. Herunder hvordan man indstiller udstyr og inventar ergonomisk korrekt, hvordan man varierer sine arbejds- og siddestillinger i løbet af dagen og om styrke- og strækøvelser for kroppen.

Efter webinaret er I og jeres medarbejdere klædt på til at forebygge smerter og få et sundt arbejdsmiljø derhjemme. Webinaret tager 45 minutter inklusive spørgsmål. Op til 50 deltagere kan deltage per gang.