Massageordning - Øg trivslen for dine medarbejdere

Få en massageordning, der fremmer velvære og trivsel på arbejdspladsen. Gennem vores massageordning tilbyder vi regelmæssig massage gennem et nemt bookingsystem, som hjælper medarbejderne med at slappe af og genoplade, hvilket bidrager til et sundere arbejdsmiljø. Vores massageordning er anbefalet af Dansk HR og godkendt af Arbejdstilsynet.

En massageordning bidrager til større arbejdsglæde og forbedrer produktiviteten blandt jeres ansatte.

En massageordning er en god måde for virksomheder at fremme deres ansattes velvære og trivsel. Med en massageordning hjælpes der med at forebygge og lindre arbejdsrelaterede skader og ubehag, hvilket bidrager til et positivt og sundt arbejdsmiljø. En massageordning skal ses som en investering, der ikke blot er en fordel for medarbejderne, men som også gavner hele virksomhedens drift.

Medarbejdernes fysiske og mentale velbefindende øger deres livskvalitet, hvilket medfører forøget arbejdsglæde og produktivitet. Medarbejdere, der er sunde både fysisk og mentalt, viser større engagement, energi og evne til at håndtere daglige udfordringer positivt.

Hos Vicuras gør vi det let for jer at implementere en massageordning. Vi tilbyder både permanente behandlingsrum på jeres arbejdsplads og fleksible løsninger, der tager afsæt i jeres ønsker og behov. Uanset valget, sørger vi for en problemfri administration og nem booking, så I nemt kan nyde godt af sundere og gladere medarbejdere uden besvær.

For virksomheder med flere lokationer i Danmark, tilbyder vi et landsdækkende netværk af partnerklinikker. Det sikrer, at alle ansatte, uanset deres geografiske placering, kan få gavn af vores professionelle massagebehandlinger.

Vælg Vicuras massageordning for at investere i jeres medarbejderes trivsel og oplev, hvordan det bidrager til en gladere, sundere og mere produktiv arbejdsstyrke. Lad os sammen skabe en arbejdsplads, hvor kropslig velvære og succes hænger sammen.

Indhent et uforpligtende tilbud på en massageordning

Forskellige løsninger til finansiering af en massageordning på arbejdspladsen

Vores massageordning bidrager til at holde medarbejderne sunde, tilfredse og dedikerede i en bred vifte af virksomheder over hele Danmark. Dette forbedrer virksomhedernes produktivitet. Sundere medarbejdere resulterer i sundere virksomheder.

Massageordning
Bruttolønsordning

Medarbejderen betaler selv for deres massage gennem deres bruttoløn. På den måde bespares deres skatteprocent, da betalingen foregår, inden deres skat beregnes.

Billede af en kvindelig medarbejder fra Vicuras der udfører en massage.
Delt finansiering

Med delt finansiering kan I selv bestemme, hvordan prisen skal fordeles mellem jer og den enkelte medarbejder. Oftest deles beløbet lige over, altså 50/50.

Billede af en medarbejder fra Vicuras som udfører en massage.
100% personalegode

Virksomheden betaler alle udgifter til massagen. Omkostninger er fradragsberettigede og indgår i jeres regnskab.

Hos Telia er vi meget tilfredse med den massageordning som Vicuras leverer. Fra et administrationsperspektiv er de utroligt fleksible og altid tilgængelige, når vi har brug for dem.

Klaus Jeppesen, Senior Specialist, Human Resources, Telia

Herunder kan I se, hvor nemt det er at få en massageordning hos Vicuras

Ikon der viser tre mennesker som har en samtale.
Indledende møde

Vi afholder altid et indledende møde, hvor vi får alle jeres behov og ønsker til massageordningen afklaret.

Ikon der viser en kontrakt/samarbejdsaftale.
Samarbejdsaftale

Vi udfærdiger en samarbejdsaftale, som I kan læse igennem og forholde jer til.

Ikon der viser en kalender.
Planlægning

Hvis samarbejdet igangsættes, aftaler vi, hvornår vi skal introducere jeres nye massageordning for jeres medarbejdere samt. planlægning af indretning af behandlingsrum.

Ikon der viser to talebobler.
Introduktion

Vi kommer ud og præsenterer massageordningen for medarbejderne. Medarbejderne tilmelder sig ordningen, og vi evaluerer løbende, hvorvidt I er tilfredse med behandlere og bookingsystem.

Disse virksomheder vælger vores massageordning

Vircuras støtter et bredt spektrum af virksomheder og organisationer i hele Danmark med at forbedre sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Vi tilbyder hjælp til medarbejdere på tværs af forskellige brancher. Her kan du se et udvalg af de virksomheder, vi arbejder med.

Derfor bør man vælge en massageordning hos os

Ved at vælge Vicuras’ massageordning investerer I i førsteklasses trivsel og velvære for jeres medarbejdere. Vores team består af topkvalificerede fysiurgiske massører, som vi løbende efteruddanner for at holde dem ajour med de nyeste teknikker og behandlingsmetoder.

Den fysiurgiske massage vi tilbyder er mere end bare en simpel massage. Det er en intensiv dybdemassage, der arbejder dybt i vævet og omfattende behandler hver muskel fra dens oprindelse til dens fastgørelse, inklusiv sener, ledbånd og bindevæv. Denne tilgang gør vores massage til en ideel løsning for at forbedre medarbejdernes muskuloskeletale sundhed og reducere spændinger i kroppen. Resultatet er øget mental klarhed og energi i medarbejdernes arbejdsdag.

Vores massageordning er ikke blot begrænset til at adressere arbejdsrelateret ubehag. Den er også effektiv mod sportsskader, aldersrelateret ubehag og andre fysiske problemer. Vores massører er dygtige til at tilpasse behandlingen til hver enkelt person, hvilket gør det muligt at håndtere en bred vifte af muskulære og skeletale udfordringer, hvilket hjælper medarbejderne med at genoprette velvære og mobilitet.

Ved at vælge en massageordning gennem Vicuras investerer I i jeres medarbejderes velvære og arbejdsglæde, hvilket kan mærkes på både trivsel og bundlinjen.

Oplever, at massageordningen har hjulpet på kropslig velvære

Vurderer, at Vicuras behandlinger er over middel i kvalitet

Bedømmer, Vicuras’ behandleres kvalifikationer som værende over middel

I får markedets bedste massageordning med markedets nemmeste bookingsystem

Vores massageordning inkluderer en brugervenlig online bookingportal, der giver overskuelig adgang til at se ledige tider, vælge behandlere og holde styr på bookinger samt tilgængelige massageklip.

Vi tilbyder også attraktive finansieringsmuligheder for at sikre, at budgettet ikke hindrer jeres medarbejderes motivation og øgede trivsel.

Desuden arrangerer vi indretningen af behandlingsrummet. Dette kan være et fast rum på arbejdspladsen eller en fleksibel løsning, der tilpasses fra gang til gang, alt sammen for at skabe de ideelle omgivelser for en perfekt massageoplevelse.

En massageordning på arbejdspladsen er en fremragende fordel, både for medarbejderne og for selve arbejdsmiljøet.

Med vores massageordning får medarbejderne professionel fysiurgisk massage af vores kvalificerede behandlere. Vores grundige tilgang til masseringen af muskulaturen giver adskillige fordele. Medarbejderne nyder et afbræk fra arbejdet, får løsnet fysiske ubehag, lindrer gener og skader, og forlader massagerummet med fornyet energi og klarhed til resten af arbejdsdagen.

Tilbyd jeres medarbejdere en massageordning. Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud.