Firmamassage – en massageordning der giver overskud

Få markedets bedste massageordning og få mere overskud i hverdagen og på bundlinjen

En massageordning, der fremmer arbejdsglæden og øger produktiviteten

Vicuras firmamassage forebygger og afhjælper skader og gener, som medarbejderne kan få på arbejdspladsen. Og det kan betale sig. For I får både gladere og sundere medarbejdere med mere mentalt overskud i hverdagen. Det øger arbejdsglæden og produktiviteten.

Vi indretter behandlingsrum på arbejdspladsen. Det kan være et fast lokale eller variere fra gang til gang. I får ingen problemer med administration af ordningen – bare sundere og gladere medarbejdere. I kan også få firmamassage hos vores partnerklinikker i hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud på en massageordning

Massageording - Page

Sådan kan I finansiere en massageordning på arbejdspladsen

Vi holder medarbejderne sunde, glade og engagerede på alle typer virksomheder i Danmark. Det styrker virksomhedernes produktivitet. Sundere medarbejdere giver sundere virksomheder. Både fysisk, mentalt og økonomisk.

Bruttolønsordning

Medarbejderne betaler selv for firmamassagen over deres bruttoløn. På den måde ”sparer” de deres skatteprocent, da betalingen sker, inden deres skat bliver beregnet.

Delt finansiering

I bestemmer selv, hvordan prisen skal fordeles mellem jer og medarbejderen. Mange vælger at dele lige over, 50/50.

100% personalegode

I betaler alle omkostninger til massageordningen. Omkostningerne er fradragsberettigede og indgår i driftsregnskabet.

”Hos Telia er vi yderst tilfredse med samarbejdet. Ud fra et virksomhedsmæssigt synspunkt er de super fleksible som samarbejdspartner, og altid i nærheden, hvis det kræves.

Klaus Jeppesen, Senior Specialist, Camp. & Ben. Human Resources

Så nemt får I en massageordning på arbejdspladsen

Vicuras_ikon_sociale_arrangementer
Indledende møde

Vi afholder et indledende møde og snakker om jeres særlige behov og ønsker til ordningen.

Vicuras_ikon-samarbejdsaftale
Samarbejdsaftale

Vi indgår en samarbejdsaftale mellem jer og Vicuras.

Vicuras_ikon_planlægning_booking_og_faste_vagter
Planlægning

Vi aftaler nærmere, hvornår vi skal introducere massageordningen for medarbejderne og planlægger indretning af behandlingsrum.

Vicuras_ikon_introduktion
Introduktion

Vi introducerer massageordningen for medarbejderne. Medarbejderne tilmelder sig ordningen, og vi evaluerer løbende.

Udvalgte kunder

Vircuras hjælper en lang række virksomheder og organisationer over hele Danmark med at fremme sundheden, trivslen og arbejdsmiljøet. Vi hjælper medarbejdere i alle brancher. Du kan se nogle af dem, vi hjælper, her.

Derfor firmamassage fra Vicuras

I skal vælge en massageordning fra Vicuras, hvis I ønsker markedets dygtigste fysiurgiske massører, som vi sørger for løbende at efteruddanne.

Vores fysiurgiske massage er en afslappende dybdemassage, der tager fat dybt i vævet og behandler hver muskel fra udspring til hæfte samt sener, ledbånd og bindevæv. Massagen styrker medarbejdernes bevægeapparat og afspænder kroppen. Det giver mere mentalt overskud og energi til dagen.

Den fysiurgiske massage afhjælper ikke kun ubehag, som er opstået på arbejde. Den afhjælper også sportsskader, lindrer aldersbetingede skader og andre fysiske problemer.

Oplever, at behandlingerne har afhjulpet deres skader og gener

Bedømmer, Vicuras’ behandleres kvalifikationer som værende over middel

Bedømmer, Vicuras’ behandleres kvalifikationer som værende over middel

I får også markedets nemmeste ordning med et absolut minimum af administration.

Vi tilbyder en brugervenlig online bookingportal, som giver et nemt overblik over ledige behandlingstider, behandlere, bookinger samt hvor mange massageklip, der er til rådighed.

Vi sørger også for attraktive finansieringsmuligheder, så økonomien ikke står i vejen for motiverede og gladere medarbejdere.

Og sidst, men ikke mindst, sørger vi for at indrette behandlingsrummet. Enten som et fast rum på arbejdspladsen eller fra gang til gang, så den gode massage får de rammer, som gør behandlingen perfekt.

Firmamassage er fantastisk. For medarbejderen og for arbejdspladsen

Vores dygtige behandlere giver fysiurgisk massage og arbejder grundigt med medarbejderens muskulatur. Det giver masser af fordele. Medarbejderne får et pusterum, forebygger fysiske problemer, slipper af med gener og skader og kommer ud af massagerummet med ny energi og overskud til resten af dagen.

Forkæl medarbejderne med en massageordning til en god pris. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.