Derfor skal I etablere firmamassage på arbejdspladsen

Hvorfor vælge firmamassage?

Det er et stigende fokus på sundheden på arbejdspladserne og her er firmamassage populært. Hos Vicuras er vi opmærksomme på, hvorfor jeres virksomhed skal vælge en massageordning fra Vicuras. Også hvorfor I netop skal samarbejde med Vicuras til at løfte sundheden og tilfredsheden hos jeres medarbejdere. Men ved I det også? Læs med her og blive klogere på glæden og fordelene ved firmamassage. Vi løfter sløret for fire væsentlige årsager til, hvorfor det er en rigtig god idé at få en massageordning.

1. Massage kan forebygge arbejdsskader og sygdom

Med en firma massageordning kommer man de potentielle arbejdsskader og endda stress og sygdom i forkøbet, ved at forebygge frem for at vente til skaden er sket. Moderne kontorarbejde kan i dag opleves som stressende med mange bolde i luften. Det kan også være fysisk hårdt på grund af lang tids monotome bevægelser og dårlige siddestillinger.

Heldigvis er der i erhvervslivet større og større fokus på at forebygge disse lidelser. Også på at passe på virksomhedens medarbejdere. Set fra et rent økonomisk synspunkt, er det en rigtig god investering på lang sigt at forebygge arbejdsskader og stress hos medarbejderne. Det er det naturligvis også på det menneskelige plan.

2. Bedre arbejdsmiljø og mindre stress

De mest succesfulde virksomheder er ofte dem, der forstår at virksomhedens største aktiv er dens medarbejdere. Yderligere at de forstår at et godt arbejdsmiljø fremmer medarbejdernes tilfredshed, loyalitet og produktivitet.

Stress er blevet en folkesygdom og er én af de største trusler mod den arbejdende menneskehed. Og også mod erhvervslivet. De virksomheder og organisationer, der formår at beskytte deres medarbejdere mod stressen er også dem, der vil klare sig bedst nu og fremover.

Firma massage giver udover de fysiske virkninger også et mentalt afbræk i den travle hverdag. Samtidig giver den en mulighed for at geare ned og komme mere i kontakt med sig selv – både kropsligt og mentalt.

3. Mindre sygefravær

Sygdom og dermed sygefravær er negativt for både medarbejder og arbejdsgiver. Det giver næsten sig selv at det ikke er rart for nogen at være syg. Underkend heller ikke at et højt sygefravær er en stor økonomisk belastning for enhver virksomhed uanset dens størrelse. Et højt sygefravær lægger desuden et højere pres på de raske medarbejdere. Samtidig risikerer man at sætte gang i en negativ spiral.

Det er bevist at sundhedsordninger, som den vi tilbyder hos Vicuras er med til at nedbringe sygefraværet på arbejdspladsen og til at højne det generelle sundhedsniveau. På den måde kan investeringen i en massageordning være tjent hurtigt hjem.

firmamassage

4. Glade medarbejdere

Medarbejdere der føler sig passet godt på, er også glade og loyale medarbejdere. Enhver virksomhedsleder ved at rekruttering er dyrt og at en engageret og loyal medarbejder er mange gange mere effektiv end en nyansat. Medarbejdergoder er med til holde på de gode ansatte, der føler sig værdsatte og ønskede. De fleste har i dag fået øjnene op for at en sundhedsordning er meget mere værd end diverse materielle personalegoder, som var in for 10 år siden.

Læs mere om vores sundhedsfremmende ydelser

Arbejdsmiljørådgiver Christina Ferm

Underviser på kurset er Vicuras’ arbejdsmiljøkonsulent Christina Ferm, som er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Christina vejleder og rådgiver dagligt både medarbejdere, ledere og fagpersoner i sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen. Christina er uddannet Cand.San. i Sundhedsfremme, Sundhedsstrategier og Arbejdslivsstudier.

Så nem er etableringen af en massageordning

Med en massageordning fra Vicuras er I sikret en ordning, som understøtter et godt arbejdsmiljø med et minimum af administration for virksomheden. Vores massageordning har særlig fokus på at forebygge og afhjælpe gener som trætte og ømme muskler, typisk i nakke, ryg og skuldre. Samtidig sørger vores behandlere for, at medarbejderne får koblet af og ladet op. Det medfører både øget trivsel og produktivitet i virksomheden. Behandlingerne kan foregå på jeres arbejdsplads eller ved brug af vores landsdækkende partnerklinik netværk.