Hvem er vi

Vicuras forbedrer hver dag sundheden, arbejdsmiljøet og arbejdsglæden på arbejdspladser som jeres overalt i Danmark. Sundere medarbejdere giver sundere arbejdspladser.

Både fysisk, mentalt og økonomisk.

Autoriseret af Arbejdstilsynet som arbejdsmiljørådgiver

Vi er autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet, og vi dækker hele Danmark. Vores behandlere og rådgivere har faglig tyngde og er meget erfarne. Vi leverer skræddersyede sundhedsløsninger i en høj kvalitet, og vi tager os af hele processen. Så I kan koncentrere jer om jeres arbejde.

Med Vicuras som sundhedspartner får I højere medarbejdertrivsel, mere overskud og større produktivitet.

Vores partnerklinikker

Vicuras har et landsdækkende netværk af 120 nøje udvalgte partnerklinikker. Derfor kan jeres medarbejdere altid få den helt rigtige behandling. Enten på arbejdspladsen eller tæt på.

Kendte danske arbejdspladser bruger vores partnerklinikker til fysiurgisk massage, fysioterapi, fodterapi eller en anden sundhedsfremmende behandling.

I skal bruge Vicuras

Fordi vi har Danmarks stærkeste og mest erfarne behandlerteam, som hver dag gør en mærkbar forskel på danske arbejdspladser

  •  Vi forebygger smerter og fysiske og psykiske problemer på arbejdspladserne
  • Vi behandler medarbejderne, så de slipper af med gener og smerter og går til arbejdet med fornyet energi
  • Vi analyserer arbejdspladserne for at forbedre arbejdsmiljøet og trivslen blandt medarbejdere overalt i Danmark.
  • Vi underviser og uddanner arbejdsmiljø- og sundhedsrepræsentanter samt andre medarbejdere med behov for viden i, hvordan de skaber og understøtter en sund arbejdsplads for alle medarbejdere.
  • Vi vejleder medarbejderne i, hvordan de indretter deres arbejdsplads på kontoret og i hjemmet, så de forebygger smerter og ubehag.

Arbejdsglæde er vigtigt hos Jobindex. Massageordningen fra Vicuras biddrager i høj grad til arbejdsglæde og trivsel i dagligdagen.

Michael Zehngraff, Administrationschef