Om Vicuras

Vicuras betyder pleje og omsorg for livet

Og det er netop hvad vi tilbyder vores kunder og deres medarbejdere.

Med behandlingsordninger til alle typer virksomheder i hele Danmark arbejder vi hver dag på, at være bidragsyder til et markant forbedret arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne. Behandlingsordningerne kan vælges som en separat ydelse eller kombineres som et tværfagligt personalegode. Fælles er dog at alle ydelser fra Vicuras har fokus på sundhed og øget medarbejdertrivsel. Hos Vicuras vil du altid opleve fleksible ydelser tilpasset virksomhedens behov, og med et minimum af administration når et samarbejde etableres.

Mission

Vicuras tilbyder sundhedsordninger til gavn for både virksomheder, medarbejdere og samfundet som hele. Øget trivsel, sundhed og livskvalitet blandt virksomhedens medarbejdere, er faktorer som skal hjælpe med at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig, øge værdiskabelsen og sikre en mere ansvarlig intern virksomhedsstrategi.

Vision

Vicuras’ vision er, at blive det foretrukne valg som leverandør af sundhedsordninger til virksomheder i Norden, som giver en bedre trivsel, sundhed og livskvalitet til virksomhedens medarbejdere.

Behandlere

 

Vicuras er kendt for sin høje kvalitet i alle led, og det har ikke mindst vores dygtige behandlerteam en stor del af æren for. Vi samarbejder kun med landets mest kompetente behandlere, som alle er særdeles veluddannede og erfarne.

 

Partnerklinikker

Vicuras har et bredt netværk af partnerklinikker i hele Danmark. Det giver en høj fleksibilitet, hvis arbejdspladsen er hindret af, at kunne tilbyde en massageordning på arbejdspladsen eller har grupper af medarbejdere som ikke er fast tilknyttet til virksomhedsadressen

Omtanke for sundheden i Danmark (CSR)

Vicuras støtter og bakker op om en række forskellige projekter i og udenfor Danmark.

Sundhed er et vidtrækkende begrab, og overalt i Danmark arbejder foreninger og organisationer hver dag for at løfte sundheden og glæden for andre. Vi ønsker at tage aktiv del ved at udvise et socialt ansvar, og indgår derfor løbende sponsorater med organisationer, som gør en forskel for sundheden og mennesker i al almindelighed. Hvis du ønsker at præsentere os for et spændende projekt, så kontakt os gerne.

Vicuras består af nedenstående selskaber

Vicuras – Danmark A/S
CVR: 3580 7756
Bank: Sydbank A/S, Esbjerg
Reg. 7701 Kto. 2410510
Revisor: Deloitte, Esbjerg

Vicuras – Sundhedscentre A/S
CVR: 3823 7020
Bank: Sydbank A/S, Esbjerg
Reg. 7701 Kto. 2599296
Revisor: Deloitte, Esbjerg

Vicuras Holding A/S
CVR: 3654 6603
Bank: Sydbank A/S, Esbjerg
Reg. 7701 Kto. 2268553
Revisor: Deloitte, Esbjerg

Kontakt os