Vicuras betyder omsorg og pleje for livet

Og det er netop det vi tilbyder vores kunders medarbejdere. Med vores intentioner om pleje og omsorg for medarbejdernes fysiske og psykiske tilstand, så er det en konstant påmindelse til os selv om, at vi skal holde fast i vores kerneværdier for at kunne være en aktiv bidragsyder til at optimere arbejdsmiljøet hos danske virksomheder: Vi tilbyder markedets bedste behandlere, og sørger for, at de løbende kan udvikle deres kompetencer og færdigheder. Vi er fleksible og yder altid et højt serviceniveau med et minimum af administration for vores kunder. Det er så utrolig vigtigt for os, at vi sammen har en god dialog og finder den perfekte løsning for derved at kunne give medarbejderne den bedste oplevelse og det største udbytte. Vi lytter altid til den feedback vi får fra vores kunder, og sørger for hele tiden at blive endnu bedre til det vi er gode til. Et sundt samarbejde starter med at lytte og finde den løsning der passer jer bedst, og dermed kan vi sammen øge trivslen blandt den enkelte medarbejder og produktiviteten for virksomheden som hele.

Bag om Vicuras

Vores faglige dygtige og søde behandlerteam arbejder hver dag hos vores kunder i hele Danmark, hvor de udfører behandlinger til gavn for virksomhedernes medarbejdere. Den administrative del af Vicuras har til huse på Christianshavn i København. Du kan finde kontaktoplysninger på hver enkelt herunder:

JAKOB ØRNSKOV Vicuras sundhedsordning

Jakob Ørnskov

Direktør (CEO)

+45 23 10 44 42

jakob@vicuras.dk

TRINE MOGENSTRUP Vicuras sundhedsordning

Trine Mogenstrup

Partner

+45 26 333 559

trine@vicuras.dk

KENNY LOURING Vicuras sundhedsordning

Kenny Louring

Sales & Marketing Manager

+45 23 707 160

kenny@vicuras.dk

SANNE RØNNEBECH Vicuras sundhedsordning

Sanne Rønnebech

HR Manager

+45 60 147 759

sanne@vicuras.dk

Helene Marie Wismann

Marketing & kommunikationsassistent

+45 35 128 126

helene@vicuras.dk

Dorte Hultberg

Office Manager

+45 35 128 126

dorte@vicuras.dk

Bestyrelse

blank profile

Anders Droob

Bestyrelsesformand

Anders Droob er vestjyde og til daglig direktør i familievirksomheden KD Selskaberne, Esbjerg.
KD Selskaberne beskæftiger sig med ejendomme, handel og finans, og markerer sig i dag blandt andet igennem ejerskabet af møbelhusene Ingvard Christensen, ejerskabet af fastfoodkæden Sunset Boulevard, ejerskabet af en betydelig ejendomsportefølje m.fl. KD Selskaberne har tidligere etablereret og solgt dagligvarekæden Fakta til Coop, udviklet og solgt Louis Poulsen m.fl.

Henvendelser til Anders Droob kan ske til anders@kdselskaberne.dk eller på telefon 6014 1607

Mission

Vicuras tilbyder sundhedsordninger til gavn for både virksomheder, medarbejdere og samfundet som hele. Øget trivsel, sundhed og livskvalitet blandt virksomhedens medarbejdere, er faktorer som skal hjælpe med at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig, øge værdiskabelsen og sikre en mere ansvarlig intern virksomhedsstrategi.

Vision

Vicuras’ vision er, at blive det foretrukne valg som leverandør af sundhedsordninger til virksomheder i Norden, som giver en bedre trivsel, sundhed og livskvalitet til virksomhedens medarbejdere.

Sundhedsordning for bedre arbejdsmiljø

Social ansvarlighed for sundheden i Danmark

Sundhed er et vidt begreb og er et område, hvor der arbejdes inden for mange områder, for at imødekomme de som er ramt af sygdomme og lidelser. Overalt i Danmark er der organisationer og foreninger, der hver dag dedikerer tid og ressourcer for at forske og hjælpe ikke blot de som er ramt af sygdomme, men også de mange pårørende som er berørte når et nærtstående bliver ramt af sygdom.

Hos Vicuras er det vigtigt for os, at vise en social ansvarlighed og støtte op omkring andre sundhedsområder, hvor vi vurderer, at der bliver gjort en synlig forskel for andre. Vi bidrager derfor til små som store organisationer og foreninger, som gør en aktiv indsats for at hjælpe de som er ramt af sygdom og skader. Følg med løbende når vi finder nye foreninger og organisationer at støtte i deres arbejde for at hjælpe andre.

Vicuras sundhedsordning Støtter Kræftens Bekæmpelse
Vicuras sundhedsordning Støtter KNÆK Cancer
Vicuras sundhedsordning Støtter Familier med kræftramte børn
fester challenge
Din nod hjaelp dk