Boost dit energiniveau med friskpresset juice

Sæt gang i jeres energiniveau med juice

Her på kontoret valgte vi at eksperimentere med at presse juice for at booste vores energiniveau. Vi tog tyve minutter ud af arbejdsdagen, hvor det blev til en social aktivitet. Med de friskpressede juices fik vi i den grad boostet vores energiniveau på kontoret! Det er de små ting der er med til at løfte arbejdsmiljøet, og vi kan varmt anbefale at have en juicepresser til fri afbenyttelse. Hermed deler vi tre ultra lette og lækre juiceopskrifter som tager mindre end 10 minutter at forberede. En nem måde at få dit daglige antal grøntsager og samtidig er det med til at styrke helbredet og dit immunforsvar.

Før du starter: Vores råd herfra er, at have skyllet og forberedt alle ingredienser inden du skal i gang med at presse juicen. Derudover så oplever man ofte, at folk opgiver at anvende en juicepresser grundet den efterfølgende rengøring. Et lille råd er at ligge en pose i affaldsbeholderen, derved reducere man rengøringen markant.

God fornøjelse!

(Alle anvendte ingredienser er økologiske og udregnet pr. person. Man kan med fordel tilføje isterninger til juicen efter den er presset)

energiniveau

1) Morgenkick

4 appelsiner
½ ananas
4 guleroder
4 æbler

Fremgangsmåde:
Skræl appelsiner (fjern kerner hvis nødvendigt), skræl ananas og fjern stokken, skræl guleroder, fjern kernehuset fra æblerne og kom derefter alle ingredienser igennem din juicepresser. En sund og god start på din morgen!

2) Den udrensende

200 g grønkål
2 agurker
2 æbler
1 bladselleri
2 cm ingefær
2 tsk. god olie

Fremgangsmåde:
Kør alle ingredienser igennem din juicepresser på nær olien. Denne skal røres i til sidst. Tilsæt isterninger når du hælder juicen på glas. Ved at bruge grønkål i juicen får du et ekstra skud vitaminer og mineraler. Bare at se på farven er næsten nok til at blive sundere!

3) Eftermiddagsboostet

3 rødbeder
2 appelsiner
2 cm ingefær

Fremgangsmåde:
Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker, skræl appelsiner og ingefær og kom det i juicepresseren lidt efter lidt. Rødbeder er rige på jern, C-vitamin og andre mineraler. Denne juice anbefales, hvis du skal ud og være aktiv sidste på eftermiddagen da den giver en positiv virkning på din udholdenhed.

Flere gode sundhedsrelaterede indlæg?

Arbejdsmiljørådgiver Christina Ferm

Underviser på kurset er Vicuras’ arbejdsmiljøkonsulent Christina Ferm, som er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Christina vejleder og rådgiver dagligt både medarbejdere, ledere og fagpersoner i sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen. Christina er uddannet Cand.San. i Sundhedsfremme, Sundhedsstrategier og Arbejdslivsstudier.

Så nem er etableringen af en massageordning

Med en massageordning fra Vicuras er I sikret en ordning, som understøtter et godt arbejdsmiljø med et minimum af administration for virksomheden. Vores massageordning har særlig fokus på at forebygge og afhjælpe gener som trætte og ømme muskler, typisk i nakke, ryg og skuldre. Samtidig sørger vores behandlere for, at medarbejderne får koblet af og ladet op. Det medfører både øget trivsel og produktivitet i virksomheden. Behandlingerne kan foregå på jeres arbejdsplads eller ved brug af vores landsdækkende partnerklinik netværk.