Tilbud om fodterapi igennem vores samarbejdsklinikker

Vicuras samarbejder med en række klinikker i Storkøbenhavn og Århus som tilbyder fodterapi. Har i en sundhedsordning fra Vicuras, er det muligt for medarbejderne at modtage behandling hos de klinikker vi samarbejder med til særlige priser.

Fodterapeuterne er alle professionelle og statsautoriserede, hvilket er din garanti for terapeutens anerkendte uddannelse og dermed kan du være sikker på en høj kvalitet af den terapeutiske behandling.

Om fodterapi

Dine fødder skal bære dig igennem hele livet og er beregnet til at skulle holde hele dit liv. Foden udgør mange led og knogler, og derfor er kun med til at understrege, hvor vigtigt det er at pleje dem så de kan holde livet ud. Ved at pleje dine fødder er det med til at behandle og forebygge gener i fødderne. Ved de mange stød vores fødder absorbere i løbet af dagligdagen, så er det af stor nødvendighed, at pleje fødderne da der ved anatomisk ukorrekthed kan resultere i ømheder og muskelgener i andre dele af kroppen.

Ved at anvende fodterapi som behandlingsform opnår man ikke mindst sunde fødder, men fodterapeuten behandler og forebygger også problemer som smerter i ryg, knæ og hofte. Derudover er behandlingen et vigtigt fokusområde og kræver opmærksomhed, hvis man lider af diabetes eller leddegigt.

Rådgivning og ganganalyser er også en del af en fodterapeutisk behandling, hvor fodterapeuten tager udgangspunkt i dine specifikke problemer og dit almene helbred. Alt sammen for at give den mest effektive behandling så du kan føle dig flyvende på dine fødder.

Vicuras samarbejder med tre fodklinikker på Sjælland og en i Århus. Du kan se hvilke herunder og læse mere om dem på deres hjemmeside:

Vil du høre mere om fodterapi til dine medarbejdere?

Kontakt os