En massageordning med store fordele for alle

En massageordning fra Vicuras fokuserer først og fremmest på forebyggelse og afhjælpning af eventuelle skader. Vores behandlere er blandt markedets allerdygtigste og er alle veluddannede og bliver løbende efteruddannet.

En massageordning fra Vicuras er et enestående personalegode for medarbejderen, som også bidrager væsentligt til virksomhedens samlede trivsel. En massagebehandling giver samtidig med afhjælpning af skader, et afbræk fra hverdagen og fornyet energi.

Behandlingerne udføres på virksomhedens adresse, hvor Vicuras indretter enten et fast behandlerrum eller fra gang til gang. Uagtet hvilken løsning, der vælges af jeres virksomhed, garanterer Vicuras et unikt behandlingsrum, der giver en fuldendt oplevelse. Vicuras garanterer endvidere et minimum af administration for virksomheden. Således skal virksomheden ikke anvende unødige ressourcer på en massageordning.

massageordning arbejdspladsen firmamassage

Behandlingsrum

Citroën

massageordning på arbejdspladsen firmamassage

Behandlingsrum

By Malene Birger

massageordning firmamassage

Behandlingsrum

AIG

Hvordan foregår behandlingen?

Når der er indgået en samarbejdsaftale med Vicuras, afholdes der en introduktionsdag i jeres virksomhed. Her kan medarbejderne prøve Vicuras behandlerkvalitet, og stille spørgsmål til den konkrete massageordning på jeres arbejdsplads. Herefter køres der en tilmeldingsperiode, hvorefter massageordningen starter. Herfra er proceduren meget enkel for medarbejderne:

massageordning firmamassage Trin 1

1

Hvis du har skader, muskelgener, ømheder eller migræne bør du tilmelde dig massageordningen.

massageordning firmamassage Trin 2

2

Medarbejderen booker tid via vores online booking system med sit virksomheds ID. En behandling er altid af 30 minutters varighed.

massageordning firmamassage Trin 3

3

Vores behandler står klar i behandlingsrummet til at tage imod medarbejderen på den valgte dag og tidspunkt for behandlingen.

massageordning firmamassage Trin 4

4

Efter endt massage kan medarbejderen vende tilbage til sin arbejdsplads med fornyet energi og overskud.

massageordning bedre arbejdsmiljø firmamassage

Mere om en massageordning fra vicuras

En massageordning fra Vicuras er et personalegode og ikke mindst en sund investering for virksomheden og dens medarbejdere – det kan alle Vicuras kunder berette om. En sund virksomhed har et bedre arbejdsmiljø, og er mere konkurrencedygtige.

Vil du høre mere om en massageordning på Jeres arbejdsplads? Så kontakt os for en uforpligtende dialog.

HØR MERE OM MASSAGEORDNING