Online ergonomiske vejledninger

Med online ergonomiske vejledninger fra Vicuras vil medarbejdere, der arbejder helt eller delvist hjemmefra, blive hjulpet godt på vej til en forsvarlig og hensigtsmæssig hjemmearbejdsplads

Vil du høre mere?

 

I disse tider arbejder mange medarbejdere helt eller delvist hjemmefra.

Flere undersøgelser viser, og eksperter udtaler, at hjemmearbejde øger arbejdsrelaterede skader og gener. Blandt andet viser en undersøgelse af Dansk Magisterforening, at 6 ud af 10 medarbejdere har oplevet fysiske skader på grund af hjemmearbejde.

De ergonomiske forhold ved hjemmearbejde er nemlig ikke lige så gode på hjemmearbejdspladser som på kontorer, hvilket resulterer i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og vaner. Det medfører smerter og belastninger i kroppen, som går ud over koncentrationsevnen og energiniveauet.

Derfor er det vigtigt, at I som virksomhed har fokus på arbejdsmiljøet på medarbejdernes hjemmearbejdspladser. Med online ergonomiske vejledninger vil medarbejderne på et online møde af cirka 30 minutters varighed modtage:

  • Grundig vejledning til indretning af hjemmearbejdspladsen
  • Råd og vejledning til arbejds- og variationsstillinger
  • Råd og vejledning til gode vaner i løbet af arbejdsdagen

Andre vejledninger, der kan tilpasses medarbejderes behov og tilbydes online

Online udstrækning
Med Online Stretch of the Week bliver medarbejderne på blot 15 minutter guidet gennem et skræddersyet udstrækningsprogram, der øger overskuddet og energiniveauet.

Ergonomi webinar
Med vores 45-minutters webinar Ergoterapeutens tips til hjemmearbejdspladsen får jeres medarbejdere konkrete redskaber til at forbedre arbejdsmiljøet i hjemmet.

Skal jeres medarbejdere have en forsvarlig og optimal hjemmearbejdsplads?

Udfyld formularen og hør mere om pris og proces på online ergonomisk vejledning til medarbejderne.

 

 

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail