Sådan fungerer firmamassage hos Vicuras

I en tid, hvor medarbejderes velvære og sundhed er mere i fokus end nogensinde, tilbyder vi her hos Vicuras firmamassage, der ikke kun forbedrer trivslen på arbejdspladsen, men som også bidrager til en sundere hverdag for dine medarbejdere. Firmamassage skal ikke blot ses som en “luksus”; det er også en investering i din virksomhedsbundlinje. Gladere medarbejdere skaber nemlig bedre resultater. Hos Vicuras skræddersyr vi altid din virksomheds firmamassage efter jeres specifikke behov og ønsker for at sikre, at I får mest muligt ud af jeres investering.

Hvordan fungerer firmamassage hos Vicuras?

Enhver firmamassageordning starter altid med en afklarende dialog mellem os og den specifikke virksomhed, der er på udkig efter en massageordning. Gennem denne indledende dialog ønsker vi at forstå, hvad jeres konkrete behov og ønske er. Her får vi også talt om, hvilken type af massage I ønsker, antallet af medarbejdere, der skal behandles, hvor ofte I ønsker massage, og slutteligt, hvor massagen bedst finder sted – om det er direkte på jeres arbejdplads eller hos en af vores partnerklinkker, der ligger rundt omkring i landet.

Når vi har afdækket jeres situation, ønsker og forventninger, kan vi påbegynde selve planlægningen af firmamassagen. For de virksomheder, der foretrækker at modtage massagen på arbejdspladsen, tilbyder vi fleksibilitet ved at stille dage til rådighed, hvor jeres medarbejdere kan modtage deres massage, uden at skulle forlade kontoret. Alternativt kan massagen udføres på en af vores partnerklinikker, som dækker hele landet, hvis dette passer bedre med jeres behov.

Skræddersyet og fleksibelt

Vælger I en firmamassage hos Vicuras, får jeres medarbejdere adgang til vores interne bookingsystem. Vores bookingsystem er både nemt og intuitivt og giver jeres medarbejdere frihed til selv at planlægge, hvor og hvornår massagerne skal finde sted, hvilket giver god fleksibilitet og kontrol over, hvornår I ønsker firmamassageordningen.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og derfor tilpasser vi vores ydelser, så de matcher jeres specifikke behov og tidsplaner.

Efterfølgende kontrol og tilfredshedsmåling

Hos Vicuras er vi dedikerede til at sikre, at vores firmamassage ikke blot møder, men overgår jeres forventninger. Vi kontrollerer løbende tilfredsheden blandt både ledere og medarbejdere for at sikre, at massagen er på det forventlige niveau. Efter enhver massage får jeres medarbejdere muligheden for at bedømme den enkelte behandling. På den måde sikrer vi, at vores behandlere altid lever op til den bedste standard. Det er vigtigt for os, at hver massageoplevelse er af højeste kvalitet og tilfører værdi til jeres arbejdsplads.

Fleksible finansieringsmuligheder

Vi forstår, at virksomheders finansieringsmuligheder til personalegoder såsom massage er forskellige og kan variere fra virksomhed til virksomhed. Derfor tilbyder vi her hos Vicuras tre forskellige finansieringsordninger: en bruttolønsordning, en delt finansiering mellem arbejdsgiver og ansatte, samt en ordning, hvor det er den ansatte, der står for betalingen selv. Denne fleksibilitet sikrer, at vi bedre kan tilbyde massage for jeres medarbejdere, uanset det økonomiske råderum.

Kontakt os for en skræddersyet firmamassage løsning

Hver virksomhed har unikke behov, og her hos Vicuras er vi klar til at imødekomme disse med vores skræddersyede firmamassageordninger. Er I nysgerrige på, hvordan firmamassage kan gøre en forskel på jeres arbejdsplads? Så kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste løsning til jer. En investering i medarbejdernes trivsel og sundhed er også en investering i virksomhedens resultater.

Kontakt Vicuras og få et uforpligtende tilbud på firmamassage

Kontakt form

Følg Vicuras og få mere viden om, hvordan du kan skabe en sundere arbejdsplads

Ergoterapeuts anbefalinger til den ergonomiske arbejdsstation

Ergoterapeuts anbefalinger til den ergonomiske arbejdsstation