Tilfredse medarbejdere er virksomhedens største aktiv

Det ved de mest succesfulde virksomheder alt om. Det er ikke et mål men et middel til at styre din virksomhed til resultater og give tilfredse kunder. Men tilfredse medarbejdere kommer ikke af selv. Det kræver din fulde fokus! Så hvordan får du tilfredse medarbejdere?

Et godt sted at sætte ind, er at tilbyde dine medarbejdere forskellige personalegoder, f.eks. en massageordning, så medarbejderne kan yde deres bedste, samtidig med at virksomheden får et sundt arbejdsmiljø. Det kunne f.eks. være fordi:

1. TILFREDSE MEDARBEJDERE GIVER MINDRE FRAVÆR
Det er videnskabeligt bevist, at jo gladere vi er, jo færre sygedage har vi. Der skal mere til, før vi føler, at vi er så syge, at vi behøver at sygemelde os.

Hvis vi er glade for vores arbejdsplads og vores kollegaer, er vi villige til at yde mere, og vi har også overskuddet til det. Endvidere ønsker vi ikke at pålægge vores rare kollegaer en større arbejdsbyrde, som de vil få, hvis der mangler medarbejdere.

2. MEDARBEJDERE I BALANCE FÅR MERE FRA HÅNDEN
Døjer medarbejderne med spændinger i nakke, skuldre eller ryg af for meget stillesiddende arbejde, tunge løft eller hvad de nu foretager sig, når de er på arbejde, bliver hverdagen mere besværlig for dem. De får mindre for hånden og har oftere fravær.
Det spreder sig til de andre ansatte, der nu skal nå mere på grund af det øgede fravær. Det får de stress af, der igen leder til øget fravær, som igen… Den onde cirkel er i gang!

3. GLADE MEDARBEJDERE GIVER GLADE KUNDER
En anden belastning for virksomheden er en uoplagt medarbejder. Hvor glade og engagerede medarbejdere har en afsmittende virkning på hinanden, kan en enkelt uoplagt hurtigt sprede en dårlig stemning både blandt kollegaer og de kunder, vedkommende kommer i kontakt med i forbindelse med arbejdet.

Derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere er glade og smilende og opfører sig professionelt, så kunderne kommer igen.

MASSAGE FOREBYGGER STRESS OG SMERTER OG STYRKER IMMUNFORSVARET

Når dine medarbejdere regelmæssigt får massage, får de løsnet op for myoser og spændinger, som ellers kan sætte sig til smerter.
Samtidig har massage en afslappende virkning. Når man sørger for at koble helt fra en gang imellem, forebygger man samtidig risikoen for at få stress. Stressede medarbejder laver fejl, bliver syge og kan igen være belastende for arbejdsmiljøet i virksomheden.

VIL GERNE, MEN MANGLER TIDEN

Rigtig mange mennesker har smerter af den ene eller anden grund og ville egentlig gerne have regelmæssig massage af kyndige behandlere, men tiden mangler.

Hvis du laver en massageordning for dine medarbejdere, er det ikke længere en problematik. Det hyggelige og afslappende massagerum – indrettet af Vicuras – er på arbejdspladsen, hvor de befinder sig.

Om medarbejderen selv skal betale via bruttolønnen, om I deler fifty-fifty, eller om din virksomhed betaler det hele, er helt og holdent op til dig.

Når medarbejderen vender tilbage efter endt massage, vil det være med fornyet energi og glæde. Klar til at tage fat, hvor han eller hun slap. Med en følelse af at være værdsat af sin arbejdsplads.

 

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail