Styrk din ryg og mave med Fidget Spinners

Udnyt den farverige Fidget Spinner

Fidget Spinner træning? Ja, du hørte rigtigt nok. For tiden er det umuligt at komme udenom de sjove, farverige og lysende Fidget Spinners. Men hvorfor skulle man stå stille og lave tricks med sin Fidget Spinner, når man kan bruge dem aktivt? Kombiner legen med træning og styrk din ryg og mave, mens du har det sjovt.

Lad din Fidget Spinner bestemme hvor længe du laver planken, sidder i båden, hvor længe du cykler osv. Så længe den spinner, træner du! Det er helt simpelt. Alt du behøver er din Fidget Spinner og evt. en måtte.

fidget spinner

4 nemme Fidget Spinner øvelser

  1. Fidget planken

Læg dig på maven, mens du støtter på albuerne og underarmen. Sæt Fidget Spinneren igang og løft maven op fra måtten ved at spænde i mave og ryg, så du udelukkende støtter på albue, underarm, hænder og tæer. Hold planken vandret så længe Fidget Spinneren er aktiv.

  1. Fidget båden

Sid med bøjede ben og hvil armene på knæene. Sæt Fidget Spinneren igang, spænd op i maven  og løft arme og ben væk fra måtten, så du udelukkende støtter på bagdelen og din krop danner et stort V. Hold båden så længe Fidget Spinneren er aktiv.

  1. Fidget cyklen

Lig på ryggen, mens du støtter din lænd med underarmene i måtten. Sæt Fidget Spinneren igang og start med at cykle i luften med benene – sørg for at holde lænden i gulvet. Kør på ”cyklen” så længe Fidget Spinneren er aktiv.

  1. Fidget englen

Rejs dig op og sæt Fidget Spinneren igang. Start nu med at sætte dig på hug og spring eksplosivt op i luften med armene opad, mens dine ben bytter plads hver gang du er i luften. Fortsæt med at englehoppe, så længe din Fidget Spinner er aktiv.

Find gerne selv på flere øvelser! Kun fantasien sætter grænser.

Flere gode øvelser fra Vicuras

Arbejdsmiljørådgiver Christina Ferm

Underviser på kurset er Vicuras’ arbejdsmiljøkonsulent Christina Ferm, som er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Christina vejleder og rådgiver dagligt både medarbejdere, ledere og fagpersoner i sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen. Christina er uddannet Cand.San. i Sundhedsfremme, Sundhedsstrategier og Arbejdslivsstudier.

Så nem er etableringen af en massageordning

Med en massageordning fra Vicuras er I sikret en ordning, som understøtter et godt arbejdsmiljø med et minimum af administration for virksomheden. Vores massageordning har særlig fokus på at forebygge og afhjælpe gener som trætte og ømme muskler, typisk i nakke, ryg og skuldre. Samtidig sørger vores behandlere for, at medarbejderne får koblet af og ladet op. Det medfører både øget trivsel og produktivitet i virksomheden. Behandlingerne kan foregå på jeres arbejdsplads eller ved brug af vores landsdækkende partnerklinik netværk.