Webinar om god ergonomi på hjemmearbejdspladsen

Vicuras tilbyder webinarer om god ergonomi på hjemmearbejdspladser til alle vores kunder og deres medarbejdere, der arbejder helt eller delvist hjemmefra

Online tips til hjemmearbejdspladsen

Det kan være svært at finde en ergonomisk korrekt arbejdsstilling ved hjemmearbejde, hvilket kan medføre smerter og ømheder i nakke, skuldre, ryg og arme. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og vaner medfører ligeledes lav koncentration og energi.

Med vores webinar Ergoterapeutens tips til hjemmearbejdspladsen vil medarbejderne blive grundigt vejledt til en ergonomisk korrekt hjemmearbejdsstation, og ligeledes få bevidsthed og viden om, hvorfor det er vigtigt at have fokus på ergonomi.

Vi tilbyder også ergonomiske vejledninger på kontoret og online ergonomiske vejledninger.

Hvad vejledes der i?

Vores ergoterapeut vil blandt andet vejlede i indretning af hjemmearbejdspladsen og indstilling af udstyr og inventar, arbejds- og variationsstillinger i løbet af dagen samt styrke- og strækøvelser.

Medarbejderne vil opleve at webinaret er med til at forebygge og afværge smerter, og at arbejdsmiljøet derhjemme forbedres markant. Webinaret varer 45 minutter inkl. spørgsmål fra medarbejderne. Op til 50 medarbejdere har mulighed for at deltage.

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail